Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
bTV разчупва традиционния тв модел, въвежда интересна система! 
Автор: Екип Varna24.bg 13:19 / 25.07.2022Коментари (0)1092
©
bTV, като една от водещите медии в България, ще разчупи традиционния телевизионен модел на еднопосочна комуникация с аудиторията. Телевизията въвежда иновативна система, чрез която ще включи активно мнението на зрителите по актуалните теми и събития от деня, като се допитва до тях директно от екрана.

Зрителите на bTV ще имат възможност да се включват в ефира, като дават своето мнение и оценка, сканирайки директно от телевизора си специален QR код, разположен на видно място на екрана. Единственото, което трябва да направят, е да отворят камерата на телефона си и да я насочат към него. След сканирането, той ще ги отведе автоматично до специалната платформа "Holler“ ("Холър“), в която ще могат да дадат своето мнение и оценка по най-горещите и обсъждани теми от деня.

bTV представи иновативната система за пръв път в предаването "Преди обед“, където още с първото гласуване за ефективността на рециклирането в България, генерира много голям интерес сред зрителите. Системата "Holler“ ще бъде интегрирана и в останалите актуални предавания на bTV, както и в централната емисия на bTV Новините. В понеделник, 25 юли 2022 г. системата "Holler“ ще направи своя дебют в ефира на "Тази сутрин“.

"Хората искат тяхното мнение да бъде чуто и да изразят своето отношение по актуалните теми и събития от деня. bTV предоставя уникалната възможност на зрителите да споделят мнението си и да бъдат част от ефира на актуалните предавания и новините. Ние винаги се стремим да държим жива връзката със зрителите, а сега имаме изключителната възможност да го направим по иновативен начин и да проведем един диалог чрез силата на данните“, споделя Антон Хекимян – директор "Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV.

Резултатите от анкетите нямат за цел да послужат за социологически проучвания, а да проследят зрителската нагласа по определена тема. "Holler“ гарантира прозрачност и пълно съответствие с Европейските директиви за защита на личните данни.

Holler. Live BV

Компанията е създадена през 2017 в Амстердам, Кралство Нидерландия, с инвестиция на холандски бизнес ангели. Две години след това печели второ място на един от панелите за иновация на най-голямото експо за иновации и стартиращи компании в Европа - ВиваТек Париж 2019.  Компанията може да се похвали с клиенти като най-голямата застрахователна компания в Австрия, градския транспорт на Лисабон, Португалската Държавна Железница, Община Амстердам и други. Сред успехите на компанията са и избирането й от над 3000 други стартиращи компании за участие в най-големия инкубатор за иновации в Европа - Station F, Париж, от холдинга LVMH (Луй Вюйтон, Моет и Шандон), управляван от най-богатия човек в Европа. През 2021 Holler Live BV насочват бизнеса си и към България.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: