Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Политически
Спортни
Майдан ли, Копейкин? Да, трябва да ви измете
Автор: Любомир Минчев 17:29 / 20.06.2022Коментари (16)2131
©
Руският явен агент у нас – Костадин Костадинов, вещае гражданска война.  Американците, които продуцирали събитията в Киев през 2013 година, подготвяли същия сценарий и в България, плаши Копейкин в партийна позиция до медиите.

Украинският народ подценил Майдана и затова сега изял дървото,внушава Костадинов.

Освирканият пред парламента миналата седмица лидер на "Възраждане“ сериозно се е уплашил от народната любов и се озърта за неговите закрилници от руското посолство.

Голямата ни беда е, че сме толератни и политически коректни към руските агенти у нас. Дори ги избираме да ни управляват. Те свободно бълват кремълските опорни точки по площади и медии. Убеждават ни, че са по-големи патриоти от нас, тъй като обичали Русия. 

Ако площадите отново се напълнят, не бива да е заради бивши и настоящи "мафиоти". Площадите окончателно трябва да дадат оценката си за европейското бъдеще на България, а не да спорим дали там ни е мястото. Да, там е. Площадите окончателно трябва да се произнесат за руските агенти у нас, които явно работят срещу България. Площадите трябва да ги прогонят от Народното събрание, президентството и всички държавни институция. Това трябва да смисълът на следващите протести, за да не повтаряме всяка година.

И не, Копейкин, Майданът не е страшен, ако не е продуциран от руското посолство. Онези, които те освиркаха, не искат България там, накъдето я тласкаш. Това е Майданът, който трябва да се случи – да ви измете и никога повече да не спорим къде е мястото на България.



Още по темата: общо новини по темата: 741
04.09.2022 »
10.08.2022 »
10.08.2022 »
29.07.2022 »
29.07.2022 »
29.07.2022 »
предишна страница [ 1/124 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много рано,Васил Иванов-раследващ журналист му изкара кирливите ризи,но хората забравят как е присвоил партийни пари за свои нужди.Но явно,всяко чудо за три дни.Будалите са повече от тарикатите.
0
 
 
Поне да имаше визия,ами мяса на шлосер в соц.завод
+1
 
 
тоя измекяр от няколко месеца се взе много насериозно-чудя се няма ли кой там по София да го нокаутира уж случайно-преди години така нокаутираха Асен Агов-да сте го видели 15 години да се вре някъде
0
 
 
Другаря Копейкин уверено е тръгнал да настъпва котарака и ще последва другаря Сидеров.
0
 
 
Референдум? А имаше ли референдум на 9-ти септември 1944? А имаше ли лагери и народен съд? А имаше ли Демократични ценности до 1989? А кой принуди хората в Пиринска Македония да се определят като македонци? Да се навирате по мишите дупки комунистически тролове! Кремълски агенти! Свободно искал да си изрази мнението? Можеш в Москва! Или в къщи на ушенце!
-4
 
 
Г-н Минчев, Костадинов е избран от българските избиратели. И Вие не размахвайте само "европейските ценности", а ги спазвайте!! Или те са на ужким... Нали демокрацияте е именно това? Всеки да има право да изказва своето мнение СВОБОДНО! Кой Ви е казал, г-н МИнчев, че България е с т.нар. европейско бъдеще? Има ли решение на Референдум? Или поне всенародно обсъждане? Гоненията, за които апелирате не са ли типични за едни други времена? Може би на устата Ви е да призовете към лагери? Ами това е следващата стъпка. Да, г-н Минчев, аз не споделям Вашите евроатлантически мечти. По много причини, а най-важната е, че са лъжи и демагогия. Но обичам Българияп, навярно повече от ВАс, който се кланяте на външни господари.
0
 
 
Този кремълски трол напразно хаби кислорода на земята! Онази скумрия посланичката му пълни партийната касичка, а смотаните русофилистици лапат мухи и му пригласят. Макар и с една шепа заблудени овце, благодарение на антиваксърската вълна, успя да се промъкне до Парламента.
+7
 
 
Много точно казано господин Минчев! За съжаление е пълно с глупаци които ще го подкрепят, и много от тях живеят на запад!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: