Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
10-годишната разлика между Гала и Стефан все по-осезаема
Автор: Екип Varna24.bg 15:09 / 22.04.2024Коментари (0)4674
©
Гала е с 10 лета по-възрастна от партньора си Стефан Николов, който на 16-и април навърши 47. Доскоро водещата поддържаше перфектен външен вид, но с напредването на годините и наближаването на 60-те отпечатъците на времето започват да си личат.

Бизнесменът отбеляза личния си празник в компанията на жена си. Той е споделял, че не обича големи тържества, но пък Гала  винаги се старае да го зарадва, когато има повод, а и без повод. От една година семейството се шири в просторна къща на брега на язовир Искър, която за водещата е сбъдната мечта. Точно там са посрещнали и рождения ден на Николов.

Плевенчанката не е много романтична, но покрай празника на Стефан се е разчувствала. Тя твърди, че той е най-голямата й любов, преминали са през много хубави и лоши моменти заедно. Макар че нямат брак, те се чувстват като семейство и са си обещали да са заедно и в добро, и в лошо. Николов е признавал, че преди да се обвърже с телевизионерката е живеел по-бурно, но тя уж го променила към по-добро.

Бизнесменът и водещ има дъщеря в тийнейджърска възраст от първата си съпруга, но така и не поиска още едно дете. В началото Гала копнеела да забременее от него, но той така и не проявил желание. Ефектната блондинка вече е на 57 и е преминала възрастта за зачеване, така че е по-вероятно в скоро време да дундурка внуци. Тя е с цели 10 години по-стара от мъжа си, ала и двамата винаги са твърдели, че възрастовата разлика не ги притеснява, макар че напоследък започва да си личи. 

От снимката, която Стефан публикува в социалната мрежа навръх рождения си ден се вижда, че Гала е започнала да се сбръчква, най-вече около очите, въпреки грижите, които ежедневно полага за лицето си.

"Личният ми живот не е за пример – имам раздяла, разведена съм с дете и няма какво да се хваля с това. От друга страна, това са нормални неща, но дано не се случват на хората и да имат устойчиви бракове. Бившият ми съпруг си тръгна наранен и съжаляващ, че връзката ни приключва. Това малко се отрази на отношенията му с дъщеря ни Мари, но после нещата се нормализираха", споделяла е водещата след развода с бившия си съпруг Константин Будев.

Стефан също дълго време беше скаран с майката на единствената си щерка Никол. 

Заради по-младия Стефан, а и заради работата си в телевизията Гала прави всевъзможни корекции във визията си. Тя редовно си поставя ботокс и филъри, но все пак не може да спре времето. Неотдавна се заговори, че си е сложила и по-големи импланти в гърдите, защото бюстът ѝ е видимо наедрял, но водещата отрича, пише HotArena.



Още по темата: общо новини по темата: 5237
03.05.2024 »
03.05.2024 »
03.05.2024 »
03.05.2024 »
03.05.2024 »
03.05.2024 »
предишна страница [ 1/873 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: