100-килограмова девойка отслабна драстично, превърна се в хубавица

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:30 / 19.01.2016
889
100-килограмова девойка отслабна драстично. 24-годишната Ашлийн Мун от Шотландия била принудена да влезе във форма, след като кантарът показал, че тя тежи повече от 100 килограма.

Тя се притеснила сериозно за здравето си, след като влязла в болница, а лекарите открили киста с размерите на пъпеш на единия й яйчник. Ашлийн вярва, че качването на килограми е било пряко свързано със нарастването на кистата, пише британското издание "Indipendent".

За да се мотивира в процеса на отслабването, Ашлийн решила да документира всяка своя стъпка по време на диетата, като публикува свои снимки в профила си в Instagram. 

Тя започнала да спортува активно и да се храни само със здравословни и нискокалорични храни. Последните кадри, които тя е публикувала, показват, че е в изключително добра форма и вече е свалила над 35 килограма.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Думи на Майстора за престоя в Америка: Не ми допадна, чужди сме н...
Зрители съсипаха новото предаване с водещ Геро: Скука, боза, не с...
Джордж Клуни опровергава твърденията, че ще иска арести на руски ...
Метео България с предупреждение: Образувала се е суперклетка, оча...
Внукът на Алла Пугачова яко го закъса
Наша кандидат-кметица е номинирана за "порнозвезда на годината"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).