100 участват в конкурс за рибарска снимка в Балчик

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:52 / 28.10.2009
609
Близо 100 са участниците в третото издание на фотопленера в Балчик. Тази година проявата е насрочена от 29 октомври до 1 ноември и ще премине под мотото "Портрети из живота на рибаря".

Над 80 фотографи от цялата страна ще запечатват в рамките на два дни различни моменти от живота на рибаря с акцент върху суровия му занаят. Откриването е в четвъртък от 20,30 ч. в комплекс „Лотос". В два етапа ще се проведе фотоконкурс, първият ще завърши на 1 ноември в Балчик с изложба. Съпътстващите пленера прояви са представяне на нови фотографски продукти. Организатори са клуб Фото-култ и Община Балчик. Общо четири са наградите, като най-голямата е парична в размер на 1000 лв. Фотографите ще участват и във втори онлайн конкурс, снимките за който ще се изпращат до 22 ноември. В него авторът на най-добрата снимка ще бъде отличен с фотоапарат Nikon D3000 VR KIT. Цялата проява ще завърши на Никулден - 6 декември, с изложба "Портрети из живота на рибаря", която ще представи в София най-добрите кадри, предадени за журиране.

Според един от организаторите Светослав Драгиев настоящият фотопленер по списък на участниците се конкурира с проведения през май в Охрид. Проявата в Балчик се утвърждава като една от най-посещаваните, организирани от клуб Фото-култ, подчерта той.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Най-честите измами при плащане онлайн
Изписаха Росица Пейчева: Явно няма щастие без болка и изпитания
Експерт: Куцо, кьораво и сакато вари домашна ракия, а тя често е ...
Отбелязваме Световния ден на пчелите
Пригответе се: Удря ни нова магнитна буря
Хората над определена възраст трябва веднага да спрат да пият алк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).