15 бона глоба грози участник в "Маскираният певец", издънил се ужасно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:25 / 17.10.2019
2690
Фолкпевицата Алисия може да отнесе сериозна глоба от 15 бона от супершоуто по Нова тв - "Маскираният певец", научи "България Днес".

Почти сто процента е сигурно, че именно тя се крие зад маската на Принцесата в предаването, а драмата е в това, че изпълнителката сама си е отворила устата за участието си, без да предполага какво ще се случи впоследствие. По договор звездите в шоуто нямат право да казват на никого, че са част от предаването, включително и на децата и половинките си. Алисия, не само че разказала на сина си гаджето си, но и раздухала клюката на почти всички свои приятели, коментират я приближени. Заради това и мълвата се разнесе толкова бързо. Сега, ако продуцентите решат, могат да й наложат солидната глоба, която по договор дължи при евентуално разгласяване.

Само преди две предавания Мария Илиева опита да замаже гафа на Алисия, като сподели в ефир, че знае, че в момента певицата е на участие и няма как точно тя да е Принцесата.

"Няма такова нещо. Само няколко човека знаят кои са хората зад маските. И мога да ви гарантирам, че всички спазват конфиденциалността", коментира преди началото на предаването продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

Колкото до водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, те май са единствените, които нямат никаква представа кои са личностите, които стоят до тях. Със смях и закачки двамата са пълнежът на шоуто и според форумите са най-големите любимци на децата и тийнейджърите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).