Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
18+: Рускиня организира практически уроци как се прави фелацио във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 14:54 / 27.12.2011Коментари (28)29569
©
Разкрепостената рускиня Наталия Кобилкина не е обикновен сексолог. Освен, че в София прави семинари за секс и партньорство, тя организира и практически курсове по фелацио във Варна.

Там учениците й се събират в групи и показват наученото от теорията. Дават си съвети и се критикуват, все едно са на готварски курс.

Кобилкина разкри това в последното си интервю за 168 часа, където обширно разказва как се прави най-доброто фелацио:

"С моя колега Игор организираме клас, който е с по-хард обучение във Варна. Събираме се в хотел и желаещите могат да дойдат с партньор или да се запознаят с такъв на курса. Практиката е в група. Мъжете казват на жените кое не се прави добре, жените си дават съвети една на друга как да направят по-добра свирка. Накрая раздаваме и дипломи.

Последно правехме смесена група от българи и руснаци през юли и следващото лято пак ще има практика", разказва Наталия.

Според нея жена, която може да прави хубава свирка, е царица. В основата на това да направиш хубаво фелацио е да обичаш да го правиш, а не да е по задължение.

Най-добрият начин да се ориентираш как да правиш орална любов на партньора ти е да го попиташ как точно му харесва.

"Имахме курс, на който питахме мъже каква за тях е идеалната свирка и всеки отговори напълно различно. Накарайте го да бъде ваш учител и стъпка по стъпка да ви казва как иска да правите нещата.

Разбира се, има си и общи правила, които важат винаги. Най-важното от тях е да имате обилно слюноотделяне. Ако сте пили алкохол, по-добре да не правите секс, още по-малко фелацио, или резервният вариант е да си осигурите обилно количество течности, но не е много секси да спираш и да пиеш вода.

За да правите хубава свирка, езикът ви също трябва да е добре трениран. Може да тренирате езика си пред огледало и да пробвате различни техники - да движите езика си бързо като крила на пеперуда, пробвайте кръгообразни движения, разтворен език, затворен език.

Другото много важно нещо е да поддържате постоянен ритъм на движение. Дори да ти се умори ръката, не трябва да променяш ритъма. Умната жена, която прави хубава свирка, никога не спира процеса и поддържа еднакво темпо. След като мъжът свърши, ти го прегръщаш и целуваш", разкрива тайната на идеалното фелацио Наталия.

Слюноотделянето и постоянният ритъм не са единственото, с което трябва да се съобразите. Има няколко груби грешки, които никога не трябва да се допускат.

"Голяма грешка е да не гледаш мъжа в очите, докато му правиш свирка. Ние, жените, не разбираме, че това адски много възбужда един мъж, такива същества са - искат да гледат нежното създание между краката си.

Друга груба грешка след фелацио е скоростното тичане до банята, за да изплюеш соковете му - това обижда мъжете. Много голямо внимание трябва да се отдели на предпазването на мъжкия член от зъбите ни, използването им по всякакъв начин е забранено", съветва сексоложката.

Първият въпрос, който Наталия получава на курсовете си, е за разликата между прословутата кралска свирка и обикновената.

"Кралската свирка предизвиква най-голям интерес сред жените. Прави се с гърлото с точно определена техника, която трябва да се тренира дълго време. Има само един проблем - спира ти се въздуха за известно време. Плувкините се справят по-добре с кралската свирка, защото умеят да си задържат въздуха по-дълго време. Голямо предимство е, че не се получава ефект на повръщане и е много по-лесна от дълбоката свирка", казва Наталия.

Всички техники и "хитринки" са безсмислени, ако мъжът не остане с впечатление, че е невероятен и незаменим любовник и вие се нуждаете от него - той трябва да знае, че е по-силният, пък дали е така, няма значение.

Жените, които търсят помощ и съвети от Наталия, са с куп предразсъдъци и табута в секса. Първата є работа е да ги накара да забравят за митовете в секса, да пробват и да видят, че не е толкова страшно.

"Има безброй митове, които преследват жените, но най-големият е този за аналния секс. Доста често жените си мислят, че този вид секс е измислен за мъже и няма да получат удоволствие от него. Това не е така, жената получава много по-голямо удоволствие при аналния секс от мъжа. Другата голяма заблуда за този вид секс е болката - абсолютно безболезнен е, стига да знаеш как да го правиш.

При силна възбуда жената има усещане, че ще се напишка и се спира, като не позволява нищо да излезе от нея. В този момент е важно да се отпуснеш и да си позволиш "да се напишкаш".

Както при мъжете еякулацията и пишкането е от едно и също място, така е и при жената. Има два канала, които са взаимно изключващи - докато мъжът пишка, не може да има еякулация, и обратно, същото е и при жените.

Изяснявайки им из основи заблудите в секса, Наталия дава задачи за домашно на курсантките си.

Не е ясно обаче дали ученичките изпълняват всичко на практичните курсове.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Bo Boev
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Празник на розата 2024 в Казанлък
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: