Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
300 души във Варна се насладиха на Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band
Автор: Стоян Маджиров 13:14 / 17.06.2019Коментари (0)2131
©
С успешни концерти във Варна и Русе приключи първата част от националното турне на Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band, чието начало бе дадено на 12 май в София. 300 души във Варна и близо 200 в Русе станаха част от ексклузивната премиера на 4-тия студиен албум на д-р Врабевски “Sorcery Inside" с музикален копродуцент Simon Phillips (Toto). Турнето ще продължи наесен, когато звездната формация ще гостува в още градове в страната. Дати и локации за концертите ще станат ясни съвсем скоро.

По време на първата част от турнето феновете на рока в София (12.05.), Варна (14.05) и Русе(15.05) имаха шанса да чуят на живо 12-те нови песни от албума “Sorcery Inside" в блестящото изпълнение на едни от най-добрите български музиканти – Стоян Янкулов - Стунджи (барабани и перкусии), Бисер Иванов (китара), Боби Косатката (вокали), Иво Стефанов (клавири), Ивайло Звездомиров (бас), Славин Славчев (вокали), Лина Никол (вокали), Самуел Ефтимов (пиано).

“Sorcery Inside" е четвъртият албум на д-р Милен Врабевски и неговият лейбъл Intelligent Music. За пореден път в този изцяло български музикален проект се включват легендарни музиканти като Simon Phillips (Toto), Carl Sentance (Nazareth), Richard Grisman (River Hounds), John Payne (ex-Asia) и Joseph Williams (Toto).

Световноизвестният барабанист и автор на музика Simon Phillips участва в записите не само на барабаните, но и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов. Групата на Simon Phillips, сформирана от него в Лос Анджелис веднага след поканата за участие в проекта, оставя своя почерк в парчетата от целия албум. Записите са направени през есента на 2018 г. в Brotheryn Studios в Калифорния от Simon Phillips и Ernest Tibbs (барабани и перкусии), Jesse Siebenberg (китари, вокали) и Dave Palmer (клавири).

По време на концертите авторът и продуцент д-р Милен Врабевски съобщи, че в началото на 2020 година в България идват и световните звезди, които са част от Intelligent Music Project IV за подготовката на европейско турне. Само след ден в София пристига и гласовитият Ronnie Romero, който е вокалист на легендарната група Rainbow. Той ще бъде новото попълнение в 5-ия студиен албум на Intelligent Music Project – “Life Motion".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
България и Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (416) 14%
Добре, но можеше и по-добре (390) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1600) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: