35-годишен бодибилдър харчи хиляди, за да изглежда като пенсионер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:16 / 05.01.2019
1883
35-годишен бодибилдър харчи цяло състояние, за да изглежда двойно по-възрастен. Полякът Павел Ладжак се грижи косата и брадата му постоянно да са бели в перфектния сребрист оттенък.

Хората често мислят професионалния треньор Павел за пенсионер. А последователите му често питат за възрастта му. Това е умишлено търсен ефект.

Преди няколко години косата му започва да побелява и той решава да използва това, за да привлече повече последователи в Инстаграм.

Днес от слабото и не толкова симпатично момче няма и следа. Павел има над 340 хиляди фенове в мрежата. Наричат го "Полския викинг". А красивата му жена Магда е във възторг от външния му вид.

Манията му по фитнеса започва, когато той е едва на 16 години. Истинската му слава обаче идва, когато започва да боядисва косата си в бяло. Много потребители го сравняват с известния италиански милионер Джанлука Ваки, който е на 49 години.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).