65-годишна се омъжи за 24-годишния си син

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:58 / 12.06.2020
1646
65-годишната Мба Гамбренг от Южна Суматра - Индонезия, неотдавна успяла да вдигне сватбата на мечтите си, избавяйки се от ужасните спомени за бившия съпруг, с когото се развела преди 30 години. Нейният избраник се оказал 24-годишният Арди Варас, с когото се запознава в танцувалната трупа, където той танцувал, а тя била ръководителка.

Разликата в годините действително била голяма, но съседите и приятелите на двамата били смутени от друго, пише Hmetro, цитирани от Блиц. Преди повече от година осиновила Арди, както и много други. Винаги смятала, че всички трябва да си имат семейство, затова и го приютила. Но времето минавало, а той така и не се замислял за сватба, независимо, че успяла да уреди останалите си деца с брак.

Тя постоянно подпитвала Арди за намеренията му, докато един ден той не признал, че всъщност иска да се ожени за нея. Тя била поласкана и затова се съгласила.

Младежът подходил към сватбата съвсем отговорно и дори платил откуп за булката в размер на 100 хиляди индонезийски рупии - около... 7 долара.

В социалните мрежи потребителите реагират противоречиво на такъв брак, макар и много от потребителите във Фейсбук да поздравяват младоженците и да им пожелават щастие и любов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).