Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
7 мотористи влизат в "Глобуса на смъртта"
Автор: Цвети Тончева 15:52 / 22.08.2023Коментари (0)757
©
За трета поредна година част от нашата церемония е Националната гвардейска част, която придава една изключителна тържественост на официалната част. Това каза в предаването "Цветовете на Пловдив" на Радио "Фокус" световноизвестният цирков артист Енчо Керязов, организатор на "Нощ на звездите", звездния спектакъл в който едни от най-добрите артисти в света се обединяват от каузата да подкрепят талантливите деца на България. На шоуто са поканени и много официални гости, спонсори и спомосъществуватели, които  подкрепят каузата. Шоуто тази година е под патронажа на кмета на град Пловдив Здравко Димитров. "Имаме заявено участие от президента на Република България г-н Румен Радев, министъра на младежта и спорта г-н Димитър Илиев, така че наистина трябва да се радваме, че събитието се уважава от такъв ранг държавници", добави Керязов.

"Участие в шоуто ще вземе най-добрият клоун в света, това е италианецът Дейвид Ларибле, който е носител на златен клоун от Световния цирков фестивал в Монте Карло, клоун звезда от най-голямото пътуващо шоу в света, това е шоуто на “Ринглинг" “Калейдоскоп". Дейвид Ларибле ще бъде в Пловдив в Античния театър. Ще можем да видим уникален номер, унгарска акробатика на трамплини, които също са призьори от Световния цирков фестивал в Монте Карло, златен клоун, рекорд, включен в книгата на “Гинес", това е наистина един от последните, ако мога така да се изразя, мохикани в този жанр, защото е групова акробатика на 12 човека. Ще можем да видим отново, които са били гости от миналата “Нощ на звездите" Фреди Нок, който сам по себе си е един наистина уникален екстремен артист със 7 рекорда в книгата на “Гинес". Тази година по-различно ще е Фреди Нок. Миналата година вървя по високо опънато въже над Античния театър, а тази година Фреди ще атакува световния рекорд заедно с шестима негови колеги от Колумбия, които ще направят опит за влизане в Глобуса на смъртта със 7 мотористи, в размер 4,80 глобус и се надявам това да се случи. Тук, за да се изпълни това изпълнение, е позициониран един огромен кран, който ще бъде на булеварда под Античния театър. Кранът е същият, който преди месец изправяше пилона в Рожен", поясни Керязов.

Той се извинява на жителите и гостите на Пловдив, че пътното движение по булеварда ще е временно затворено, ще има временна организация, заради грандиозното световно шоу.  

"Винаги съм казвал, че толкова титулувани артисти на едно място, в нито една продукция не присъстват. Естествено и български поп изпълнители ще има тази година. Ще можем да видим и Люси Дяковска, и Славин Славчев, и Плевенската филхармония с камерен оркестър “Дианополис", с диригент Георги Милтянов. Той ще обедини Севера и Юга, защото плевенски и ямболски оркестър за първи път ще излязат на сцената. Ще има още интересна акробатика от Швейцария с трима изпълнители. т тренират и живеят там, но имаче единият е от Украйна, другият от Канада, те ще представят своята акробатика, въздушен номер много силен на Артьом Любоневич, който също е носител на премия от световния фестивал в Монте Карло, балет на една от най-големите школи в България “Па де кре" от Стара Загора ще бъдат на сцената", посочи още Енчо Керязов.

Билетите за шоуто са вече продадени, запълнен е напълно капацитета на Античния театър.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Специализирани полицейски операции в страната
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: