70 бона пръснала Тита за обзавеждане на луксозния си апартамент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
16:56 / 13.02.2019
2739
70 000 лева е пръснала поп певицата Тита за обзавеждането на луксозния си апартамент в столицата, узна "Галерия“. Изпълнителката на "Антилопа“ е наела една от най-скъпоплатените фирми за интериорен дизайн, която да декорира жилището й със стил и усет към модерното.

Тита закупи апартамента още миналата година, като преди това живееше в София на квартира. Певицата неведнъж е подчертавала, че сама е платила луксозното жилище и не е взела нито стотинка от никого. 

"Изкарвам си достатъчно пари. Не разчитам нито на гаджето, нито на родителите си“, гордее се Тита. 

Жилището е доста голямо като за сам човек - около 150 квадрата. Хриси държала на тристаен апартамент, тъй като купувала имота с перспектива. Разполага с две спални, огромен хол и кухня и просторен дрешник, като само за него Тита хвърлила 5000 лева. Певицата мечтаела да разполага с такъв в жилището си, тъй като има огромен гардероб от сценични дрехи и над 50 чифта обувки.

Тя настоявала всеки детайл от интериора на апартамента й да бъде изпипан и да отговаря на стила й. Кухнята била цялата в бяло, с най-модерното оборудване, макар певицата рядко да се задържала там. Банята и тоалетната били обзаведени според най-модерните тенденции в интериорния дизайн, за да може Тита да се снима в тях както подобава.

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).