Афера след афера за Диана Димитрова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:41 / 15.12.2022
11769
Актрисата Диана Димитрова в последните седмици е най-коментираната жена в държавата, след като разкри, че била бита по време на снимки от свой колега.

Тя продължава да не назовава директно името му. В медийни публикации след скандалното разкритие се появи версията, че това е Юлиан Вергов, с когото актрисата снима в докторският сериал "Откраднат живот“, пише "Ретро". В отношенията с мъжете Димитрова всъщност е преследвана от карък. Тя споделя, че имала връзка с високопоставен служител от ДАНС. Двамата били на път да създадат семейство, но Диана не се чувства готова.

Мечтата й е да кандидатства в Художествената академия, където я приемат първа по успех със специалност "графика“. Въпросния мъж продължава да работи в ДАНС. През годините се е оженил и сега има две деца. Преди малко повече от 4 години актрисата преживява бурен роман с известния писател Калин Терзийски, но любовта им претърпя фиаско. Тогава той остави съпругата си за да бъде с Димитрова.

"Бях пленен от нейната изключителност, но не бях готов да заживее с нея, най-малкото, защото си давах сметка, че няма да е за дълго. Това на нея щеше да повлияе зле, а мен щеше да ме разруши", разказва преди време Терзийски за връзката си със звездата от "Откраднат живот“.

Въпреки че любовта им приключва с разочарование и за двамата, те остават приятели. А той редовно посещава нейните изложби. "Още я обичам Диана. За нея съм написал 2 книги вече. Няма как да я забравя“, каза преди време писателят. Самата Димитрова пък заяви в ефира на "120 минути“ по bTV, че с насилника, който я пребил на снимачната площадка, също са имали интимни отношения. Макар хора от екипа на "Откраднат живот“ да се съмняват в този факт.

Това обаче не е единствената любовна афера на актрисата, пламнала по време на работа. Тази пролет се заговори, че Димитрова имала връзка и с френския си колега Беноа Марешал с когото участват в българския филм "Бягство“. Любовта им пламнала през есента на 2020 когато работили по лентата. Няколко месеца след финала на снимките самата Диана разкри в свое интервю, че е имала връзка с човек, с когото се запознава по време на работата на терен и той е неин колега. Когато обаче снимките свършили той заминал за чужбина и нещата между двамата приключили.

Виж коментарите (1)

Още по темата (77):
06.02.2024 Трудно можем да я разпознаем, защото е с нова прическа
15.12.2023 Диана Димитрова посочи конкретния пост на Вергов във Фейсбук, който е влошил здравето й
10.12.2023 Актрисата Диана Димитрова избухна с нов пост
19.09.2023 Юлиан Вергов проговори за скандалите и трудностите, през които премина
21.06.2023 Диана Димитрова май ще се размине с делото
31.05.2023 Актрисата Диана Димитрова говори за делото за насилие
Още новини от Любопитни новини:
Вижте как сами да ремонтирате електрическата си четка
Една звезда на 82: Тя e известна актриса, която произхожда от въз...
Слабото място на хиляди шофьори
Вижте за колко милиона се продава имението на Матю Пери
Нов български трилър на холивудски режисьор и с участието на Кера...
Ще останем ли без Благодатен огън?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).