
ЗАРЕЖДАНЕ...
Ако зелето стане горчиво, какво да правим с него? | ||||||
| ||||||
В случая не е необходимо да го изхвърляте, защото има начин да неутрализирате горчивината с правилните съставки. Как да неутрализираме горчивината на киселото зеле? Горчивината на киселото зеле се премахва с нерафинирано масло. Добавете 2-3 супени лъжици олио, леко поръсете със захар и накрая добавете пресен копър. Зелето трябва да престои известно време и след това можете да го овкусите. Няма да остане и следа от горчивина. Горчивината се появява, когато зелето не е пробито с дървена пръчка по време на мариноването. Въглеродният диоксид променя вкуса му към по-лошо, пише "Факти". |
Ако днес имаше местни избори във Варна? | ||
Аз съм гласувал/а за кмета и отново бих го подкрепил/а (87) | 28% | ![]() |
Аз НЕ съм гласувал/а за кмета, но бих го подкрепил/а (25) | 8% | ![]() |
Аз съм гласувал/а за кмета, но вече не бих го подкрепил/а (39) | 12% | ![]() |
Аз НЕ съм гласувал/а за кмета и отново не бих го подкрепил/а (163) | 52% | ![]() |
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg