Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Актрисата Саня Борисова сподели интересни факти за себе си
Автор: Екип Varna24.bg 09:45 / 25.03.2023Коментари (0)1517
©
Актрисата Саня Борисова разпуска с въздушна йога, разкри пред "Телеграф“ самата тя.

Красавицата признава, че последните месеци програмата й е запълнена на сто процента, но когато й остане някакво свободно време, първото нещо, което прави, е да си отвори програмата и да види графика за свободните часове по йога. Много е вдъхновена по въздушната, но е любопитна и към всякакви други практики. "Това е моето зареждане и бягство през деня, йогата е начин да погледнеш навътре в себе си и това ми харесва“, сподели тя. Не е запалена по фитнеса и като цяло споделя, че не е спортен тип човек.

Ритуали

Дните на Саня са натоварени, особено в последните месеци покрай реализирането на последния й сценарий. Отнело й около 6 месеца, като споделя, че голяма част е писан буквално през нощта в часовете между 12 и 2. Вдъхновена е от тема, която в момента лично я вълнува и смята, че би развълнувала всеки друг.

Сутрин става и прави своите ритуали. Пие кафе и е важно да приключи с това до 11 по обяд, защото в по-късните часове не й действа добре на съня. Не консумира мляко, смята, че е вредно, за това и кафето й е с ядково. От 9 години не яде и месо. За това време е опитвала един път за 7 години, но това се е оказало почти фатално за организма й, тъй като се получило натравяне. Отказва се от месото след един коледен пост.

Магистратура

В момента Саня Борисова е напълно отдадена на работата си и всяка една част от нея й доставя удоволствие. Основен приоритет е театърът и киното, както и ангажиментите й, свързани с различни рекламни кампании. Между всички ангажименти й предстои да завърши магистратура режисура. Признава, че това е посоката, в която иска да се развива за в бъдеще.

Прасенце

В момента играе в три представления в театър "Възраждане“. Казва, че това е страхотен начин да бъде в постоянна кондиция като актриса. Играе в една комедия, драма и детско представление. В "Рогоносци“, "Нощта на Игуаната“ и "Вълкът и трите прасенца“. "Играя едно от прасенцата, беше голямо предизвикателство в началото, но впоследствие стана страхотно и го правя с удоволствие“, обяснява Саня. - В "Рогоносци“ съм придворна дама, която помага на своята господарка да слага рога на мъжа си. Стана страхотно, много свежо представление. Като цяло театърът ми е страст и аз имам планове в един момент да започна да правя свои проекти", разказва Саня. На въпроса кино или театър, отговаря - и двете. "Така се стече животът ми, че едва ли не по неволя започнах да правя кино, с практиката започнах да разбирам и обичам този процес. Днес обожавам и двете и не мога да ги разделя, имам необходимост да се изразявам и на двете платформи. Не ме влекат сериалите, те са много технични и не ти дават свобода да изразиш креативността си, докато киното ми дава възможност да покажа ефирната си природа, а театърът да проявя силата си, защото аз мога да бъда и много мощна актриса. Нещо, което все още не е достатъчно изявено от мен, но не спирам да го развивам, защото това е, което усещам като свое призвание“, разказва Саня.

Художничка

Влечението й към киното и театъра е още от дете. Като малка си събирала парите от закуски за училище и си наемала видеокасети с известни филми, след което разигравала пред родителите си сцени от тях. Завършила е училище с профил рисуване и си е мислила, че ще стане художничка, но това се променило, след като срещнала едно момче, с което имала дълга връзка. Саня била много впечатлена, когато разбрала, че той учил актьорско майсторство. Когато избира актьорското майсторство, цялото й семейство е много изненадано от избора й да учи точно това.

Забранена любов

Първият й по-професионален проект е участието й в сериала на NOVA "Забранена любов“. Съвсем млада се сблъсква с популярността. И с негативните коментари. "Бях много изненадана от факта, че хора, които не ме познават, се изказват по мой адрес. За един млад позитивен човек е странно да се сблъска със злобата на хората“, спомня си Саня. По това време тези нападки й влияят емоционално, но слава Богу, благодарение на силния си характер продължава напред. След това дойде и моментът, в който с бившата си половинка Ники Илиев започват да правят филми. Снима се само в реклами, които харесва, и отказва всяко едно, което не й идва от вътре. Отказва например кампании за реклами или твърд алкохол, просто защото тя не консумира. Възприема се за инфлуенсър, макар и работата й да е много близо до това, нито се възприема за модел, тъй като основната й професия е актьорското майсторство.

Модел

Никога не е била модел, дори като студентка по актьорско майсторство й е било странно, когато я търсели за ангажименти като модел. Гледала на подобни ангажименти просто като начин за допълнителен доход. Качвала се е на модния подиум, но като лице на определени марки. "Не съм нито модел, нито инфлуенсър, струва ми се прекалено ограничаващо сам да си поставяш някакви рамки, дори понякога да кажеш, че си само актриса е рамка. Аз не обичам да се ограничавам и имам нужда от по-голям спектър, за да изразя себе си и креативността си. Пиша, рисувам. Обичам дейности, които понякога са чисто интровертни и, разбира се, впоследствие да ги споделям с публика. Като писането на сценарий, който после превръщаш във филм или изграждането на образи", обяснява Саня. Описва себе си като амбиверт, което е половин екстроверт, половин интроверт. Дори дните си разделя по този начин на две, за дейност, в която да е сама със себе си, и другата половина да е споделена с други хора. И така се чувства най-добре.

Ползва витамин С за перфектна кожа

Саня Борисова е открила благоприятното действие на витамин С върху нейната кожа. За това го ползва под формата на серум за лице в ежедневната си грижа. Според нея тайната на здравата кожата е много комплексна. Важно е и с какво се храниш и колко вода пиеш и козметиката, която ползваш. "Сутрин и вечер използвам козметика, с която силно хидратирам кожата си“, обяснява актрисата. Напоследък има възможност да ползва много и различни козметики, познава добре кожата си и веднага усеща кое е добре за нея. Направило й е впечатление, че ако ползва един и същ крем дълго време, той спира да действа, за това го подменя с друг. Доволна е от бустерите с хиалурон, но съветва дамите да не прекаляват с нищо.

Почива си при сестра си в Дубай

В малкото свободно време, което има, обича да пътува. Споделя, че най-лесната й дестинация за пътешествия е Дубай, тъй като сестра й живее там. Освен най-лесна, е и най-приятна, защото там е близо до семейството си, а в същото време има много места за забавления и най-вече е топло.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: