Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Актьор от "Кръстникът" и любовник на Мерилин Монро твърди, че е била убита
Автор: Екип Varna24.bg 09:53 / 04.03.2019Коментари (0)4180
©
Актьорът Джани Русо, участвал в знаменития филм "Кръстникът", заявява, че е имал връзка с иконата на Холивуд Мерилин Монро, когато той е бил само на 16 години и знае как наистина тя е умряла. Русо, който играе Карло Рици във филма за мафията, казва, че Монро не е умряла от свръхдоза с барбитурати, както обявява аутопсията.

Той твърди, че тя е била убита.

75-годишният артист казва, че Мерилин Монро е била убита от Робърт Кенеди, който е организирал смъртта й, защото не е искал неговите и тези на Джон Кенеди отношения със звездата да станат публични.

"Трябва да е Боби. Никой друг не би я убил. Мафията не би го направила. Те я харесваха. Тя беше парти момиче. Дайте й няколко хапчета, няколко питиета и тя ще го направи с всички - казва Русо пред "Ню Йорк Пост“. 

Русо твърди, че е имал любовна афера с Монро в продължение на години, започвайки от 16-годишна възраст, когато актрисата е на 33 години. Говорейки за връзката си, той казва: "Мерилин беше най-добрата любовница.

Тя просто искаше да те зарадва". Кадър с актьора от филма "Кръстникът" Той дори има снимка с нея само три дни преди смъртта й на 5 август 1962 година. На снимката той гледа звездата, която носи шал на главата си и слънчеви очила. Двамата се намират в курорт на границата между Калифорния и Невада. Русо казва, че смъртта й последвала скоро след тази тяхна среща, защото мафията била по петите им.

Той разказва, че престъпниците и босът на мафията в Чикаго Сам Джанкана преследвали Монро, защото искали да стигнат до президента. Гангстерите се промъкнали в хотела, където била отседнала актрисата като планът им бил да я снимат в тройка с Джон и Робърт Кенеди.

Те искали да използват скандалната лента за да изнудят президента да нахлуе в Куба и да върне казината на острова на организираните престъпници. Планът никога не се реализирал, тъй като Джон Кенеди не се появил в курорта. Русо казва, че Мерилин е научила за сюжета и е заплашила да съобщи за случая на медиите.

Според Джани Русо, Робърт Кенеди е разбрал за плановете на актрисата да разкаже всички публично и е планирал смъртта й, за да я спре. Актьорът от "Кръстникът" уточнява също така, че убийството е извършено от наемен убиец, известен като "Докторът". Според Русо, той е направил така, че смъртта й да изглежда сякаш причинена от голяма доза успокоителни.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: