Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Актьор от "Кръстникът" и любовник на Мерилин Монро твърди, че е била убита
Автор: Екип Varna24.bg 09:53 / 04.03.2019Коментари (0)4181
©
Актьорът Джани Русо, участвал в знаменития филм "Кръстникът", заявява, че е имал връзка с иконата на Холивуд Мерилин Монро, когато той е бил само на 16 години и знае как наистина тя е умряла. Русо, който играе Карло Рици във филма за мафията, казва, че Монро не е умряла от свръхдоза с барбитурати, както обявява аутопсията.

Той твърди, че тя е била убита.

75-годишният артист казва, че Мерилин Монро е била убита от Робърт Кенеди, който е организирал смъртта й, защото не е искал неговите и тези на Джон Кенеди отношения със звездата да станат публични.

"Трябва да е Боби. Никой друг не би я убил. Мафията не би го направила. Те я харесваха. Тя беше парти момиче. Дайте й няколко хапчета, няколко питиета и тя ще го направи с всички - казва Русо пред "Ню Йорк Пост“. 

Русо твърди, че е имал любовна афера с Монро в продължение на години, започвайки от 16-годишна възраст, когато актрисата е на 33 години. Говорейки за връзката си, той казва: "Мерилин беше най-добрата любовница.

Тя просто искаше да те зарадва". Кадър с актьора от филма "Кръстникът" Той дори има снимка с нея само три дни преди смъртта й на 5 август 1962 година. На снимката той гледа звездата, която носи шал на главата си и слънчеви очила. Двамата се намират в курорт на границата между Калифорния и Невада. Русо казва, че смъртта й последвала скоро след тази тяхна среща, защото мафията била по петите им.

Той разказва, че престъпниците и босът на мафията в Чикаго Сам Джанкана преследвали Монро, защото искали да стигнат до президента. Гангстерите се промъкнали в хотела, където била отседнала актрисата като планът им бил да я снимат в тройка с Джон и Робърт Кенеди.

Те искали да използват скандалната лента за да изнудят президента да нахлуе в Куба и да върне казината на острова на организираните престъпници. Планът никога не се реализирал, тъй като Джон Кенеди не се появил в курорта. Русо казва, че Мерилин е научила за сюжета и е заплашила да съобщи за случая на медиите.

Според Джани Русо, Робърт Кенеди е разбрал за плановете на актрисата да разкаже всички публично и е планирал смъртта й, за да я спре. Актьорът от "Кръстникът" уточнява също така, че убийството е извършено от наемен убиец, известен като "Докторът". Според Русо, той е направил така, че смъртта й да изглежда сякаш причинена от голяма доза успокоителни.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: