Ал Бано проговори за раздялата с Ромина Пауър

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:26 / 23.07.2023
1702
Легендата на италианската естрада Ал Бано Каризи мечтае да отново да се изяви на сцената на фестивала Сан Ремо, но като солист.

"Роден съм солист и ще умра като солист“, заявява певецът, който е участвал в събитието 15 пъти, 10 като солист и пет пъти като част от дуетна двойка с бившата си съпруга Ромина Пауър.

В интервю за вестник "La Repubblica" известният италианец коментира актуалните теми по света, личния си живот и предизвикателствата, които му поднася съдбата.

Ал Бано Каризи не остана безучастен към ужаса на войната, като призова за мир в Украйна и решаване на войната с дипломатически средства. 

"Трябва да сложим край на тази война!. Не може да спим спокойно, знаейки, че там стрелят и че децата не могат да бъдат спокойни, да имат свой дом и да растат нормално, защото бомба може да падне всеки момент. Путин е най-силният, силата да има мир или не е в неговите ръце. Бих искал Путин отново да стане човека, когото познавах - човек, който беше най-западният от руснаците, истински любител на западната култура“, споделя Ал Бано.

Той призовава премиерката на Италия Джорджа Мелони да намери дипломатическо решение.

"Единственото решение е всички правителства да седнат, за да начертаят пътя, който води към мира. Ако помогнем на онези, които хвърлят бомби, тази война никога няма да свърши", коментира той. 

Междувременно клюките около личния му живот продължават с пълна сила, въпреки че той вече е над 80-годишен. Ал Бано признава, че се чувства много "раздразнен“ от това болезнено любопитство към романтичните му трепети. 

"В моето семейство думата развод никога не е съществувала! Аз бях първият, който се разведе, защото трябваше да приема нуждите на бившата си съпруга (Ромина Пауър, бел.ред.), която направи своя избор", обяснява Каризи и добавя: “Никога не бих разделил семейство си, но уважих всички решения на Ромина, включително и това нашият дует да се разпадне“.

"Ако хората искат Ромина и аз да пеем заедно, аз го правя с удоволствие. Радваме се на отлични отношения - професионални и човешки, тъй като тя е майка на четирите ми деца", разказва Ал Бано и разкрива детайли за връзката си с Лоредана Лечисо: “Тя е мой партньор, живея с нея, тя ме дари с още две деца". 

Наскоро в италианските медии се появиха спекулации, според които Ал Бано и Лоредана са сложили край на романса си, но изпълнителят отрече тези слухове.  

“Вестниците трябва да спрат да правят сензации от глупости. С Лоредана сме заедно от 2001 г., живеем под един покрив, създадохме семейство заедно. Стига с тези баровски клюки", призова Ал Бано Каризи.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Любопитни новини:
Вечерните разходки през лятото: 6 причини, поради които те са пол...
Потребителите на социални мрежи останаха много изненадани, след к...
10 причини да пиете вода с канела всеки ден, за да свалите килогр...
NASA откри уникална планета, осеяна изцяло с вулкани
Феноменът със сиянието заради силната магнитна буря се видя и в Б...
Мъж отглежда банани в село до Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).