Алек Болдуин с първа роля след трагичния инцидент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:24 / 31.08.2022
614
Холивудският актьор Алек Болдуин ще участва в постановка на пиесата на Бродуей, като това ще бъде първата му роля след трагичния инцидент на снимачната площадка на филма "Rust", съобщава 'New York Post".

Медията уточнява, че актьорът ще изиграе главна роля в пиесата "Изкуство" от Ясмина Реза, чиято премиера е планирана за пролетта на 2023 г. Освен Болдуин, в продукцията ще участват няколко звезди от Бродуей, включително Джон Легуизамо и Тони Шалуб. Носителят на наградата Тони Матю Уорчъс също се очаква да работи по проекта.

На 22 август беше съобщено, че Болдуин разкри, че е загубил пет договора, след като операторката Халина Хътчинс беше случайно застреляна на снимачната площадка. Според него, след този инцидент, той е мислил да прекрати филмовата си кариера.

На 13 август стана известно, че актьорът може да стане обвиняем по наказателно дело, което се разследва от ФБР. Многобройните уверения на актьора, че не е натиснал спусъка и не е стрелял, се оказаха неверни, сочи доклад на Федералното бюро за разследване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Не правете тези шест грешки при възпитанието на детето и сигурно ...
Седалките в колата ви са магнит за мистериозни петна – ето как да...
Празникът на розата тази година ще ни поднесе огромни изненади
3 храни, които могат да ви помогнат да спите по-добре
Как можете бързо да охладите бира? Трикът за достигане на идеална...
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).