Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Александра унижи Виктор в "Ергенът", не прие розата
Автор: Екип Varna24.bg 22:51 / 19.05.2022Коментари (2)1298
©
Три дами от общо 22 достигнаха до финала на романтичното риалити "Ергенът". Ето какво споделиха те малко преди последната Церемония на розата. 

Александра: "Вървя към последната Церемония на розата. Чувам сърцето си как тупка и усещам гласа му все по-ясно. Пътят ми тук беше наистина дълъг, но се чувствам готова – знам защо съм тук, знам какво следва и знам какво трябва да направя.“

Виктория: "Чувствам се изключително развълнувана днес, не знам какво да очаквам. Аз виждам, че Виктор има много силна симпатия към мен, може би вече има и чувства. Със сигурност има и химия, но все пак разбирам, че конкуренцията е изключително силна, и затова се страхувам от неговото решение.“ 

Дениз: "Напоследък започнах много да се замислям за абсолютно всичко, което ми се е случило тук. Осъзнавам, че то е много хубаво и не искам тази приказка да свършва. За мен Виктор е мъж, който преобърна моите представи, и колкото повече се доближавам до края, толкова по-напрегната съм.“ 

Виктор реши да даде първата роза на Алекс, но тя отказа да я приеме.  

"През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж, който винаги да е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Затова и няма да приема твоята роза, но въпреки всичко, ти благодаря за всеки един момент, който ти ми даде тук! Никога не съм знаела колко е красива романтиката и ти благодаря за тези моменти и за всичко, което преживяхме. Защото всички моменти, които имам с теб, са в сърцето ми… Много ти благодаря! Благодаря ти за всички хубави моменти!“ – каза Алекс на Виктор. 

Пред камерата на шоуто тя поясни решението си така:

"Мъжът на мечтите ми е идеален – знам, че не можем да изискваме идеалност от хората, но аз не съм спряла да вярвам и не съм се отказала. Никога няма да забравя последните нощи, защото беше голямо лутане между чувствата ми и разума ми. За мен беше трудно да взема това решение. Допуснах толкова много грешки и точно поради тази причина не исках да допускам последната, от която няма да има връщане назад. От последните ситуации в нашето прекрасно изживяване осъзнах, че аз не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото, когато трябваше да застане до мен, той награди агресията с цвете. И съм толкова сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук приключи. В момента, в който се сбогувах с Виктор, ми стана мъчно за него. Искам да ме е разбрал правилно и да осъзнае защо взимам това решение. За съжаление, това не е моят човек, но съм сигурна, че това ще му помогне в някоя бъдеща връзка да направи някоя жена щастлива. Не съжалявам за абсолютно нищо! Моето сърце не ме лъже, просто на мен наистина ми стана мъчно за него… Надявам се да не съм го обидила!“ 

Докато Алекс си тръгваше от имението, Виктория попита "Какво се случва там? Защо тя не взима розата? Това е шега!“

"Аз не мога да повярвам какво се случи…“ – коментира Дениз.

"Имам чувството, че ние се смеем от нерви – просто не може да повярваме, че това се случва. Как един човек, който толкова се бореше за Виктор, изведнъж, когато стига до финала, се отказва от розата и от него? Аз съм сигурна, че на Виктор ще му бъде изключително трудно да избере една от двете ни с Дениз. Ако бяхме аз или Александра или пък Дениз или Александра, щеше да е една идея по-лесно, но аз срещу Дениз… късмет, Виктор!“ – допълни Виктория.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БРАВО,БРАВО....от всичките епизода(е освен по банските:)) този беше най-добрия и достоен....мн точна постъпка на Алекс.Шамароса ги всичките и си тръгна с високо вдигната глава,а другите отрови да се гърчат.
+1
 
 
Много достойна и много адекватна реакция.Не е нормално един мъж да не защити една достойна госпожица,която бе накърнена от една фантазьорка.Поздравления за постъпката и.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: