Ани Салич имала брак с крупен строителен предприемач?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:44 / 21.03.2024
1765
Не един, а цели два брака има зад гърба си топновинарката Ани Салич. Въпреки че почти целият й живот е на показ заради телевизионното й дълголетие, само най-близките хора от обкръжението й знаели, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, водещата е имала и друг съпруг.

Новината потвърждават нейни колеги, които помнят първите й стъпки на малкия екран. Тогава Салич се представяла с фамилията Златанова. Така и поискала да я изписват на екрана в началото на стажа й в Нова телевизия. По онова време Ани била едва 20 и не обичала хич да говори за личния си живот. Единственото, което се знае за първия й съпруг, е, че е бил крупен строителен предприемач с големи възможности. Бракът им обаче не просъществувал, тъй като Ани не искала да бъде просто милионерша, а желаела да прави шеметна кариера на малкия екран.

Тогавашният й мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня. Именно заради разминаване във вижданията и характерите бракът им се пропукал и разводът минал по бързата процедура и по взаимно съгласие. Журналистката не придобила нищо от богатството на бизнесмена, но била доволна, че не загърбила работата си в името на любовта.

Именно професията я среща с втория й съпруг и баща на двете й деца Бранко, който тогава бил технически директор в Би Ти Ви. Двамата се женят през 1998 г., а почти 20 години след това последва и раздялата им. След като прекратиха отношенията си, новинарката бе засичана на публични места с различни господа, с които бе спрягана, че излиза на романтични срещи. Тя обаче не потвърди за нито един от тях, че е бил неин партньор.

До пролетта на 2022 г., когато се разбра, че тв звездата живее на семейни начала с бившия главен прокурор Сотир Цацаров.

Любовната им приказка продължава вече повече от 2 години, в които двамата са неразделни, макар да не афишират отношенията си публично. В навечерието на 50-годишния си юбилей в свое интервю новинарката си пожела да изживее "спокойна любов“ и желанието й се сбъдна. Според близки до двойката двамата били сродни души.

Говори се, че са и сгодени заради внушителния и лъскав пръстен, който Ани сложи на ръката си малко след старта на отношенията им. Брак обаче все още не били сключили, макар да са разведени с бившите си партньори. Ако стигне до венчило, това ще е трети сватбен марш за журналистката, пише "Ретро“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5347):
09.05.2024 Дуа Липа: Това беше унизителен момент
09.05.2024 Много жалко! Поредната звездна раздяла е факт
09.05.2024 Тя е много известна актриса, но след професионална целувка с колега - е щяла да повърне
09.05.2024 Коста Цонев не бил на себе си след вестта за смъртта на Апостол Карамитев
09.05.2024 Снимка на Ути предизвика бурна реакция
09.05.2024 Дали това звездно бебе вече е факт?
Още новини от Любопитни новини:
Много жалко! Поредната звездна раздяла е факт
Снимка на Ути предизвика бурна реакция
Дали това звездно бебе вече е факт?
Какво знаем за Славейковото творение "Неразделни"?
TikTok въвежда нови интересни функции
Росен Пенчев: В България има страшно много талантливи хора, които...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).