Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Април е приготвил чудеса за представителите на някои зодии
Автор: Екип Varna24.bg 10:54 / 31.03.2019Коментари (0)2530
©
Хороскоп за м. Април

Месечен хороскоп за април Овен

През април ви очакват успех. Усърдната работа си заслужава, така че може да очаквате развитие в кариерата си. Ако това е наградата, която желаете. Ако има конфликт, добре е да подходите като отстоявате идеите си. Особено сред хора, където е заложена репутацията ви. Нещата около вас ще се успокоят. По отношение на работата, в сравнение с предишните трескави събития, ще бъдете значително пасивни и в застой. Добре заслужена почивка ще очаква представителите на зодия Овен през този период. Можете да очаквате семейни ваканции или спа уикенди. Можете да намалите темпото. Няма крайни срокове или напрежение, така че се възползвайте. Трябва да приемете съвета на вашия приятел и да посетите място, което ви е препоръчал. Вземете съвет от опитен козметик, ако се страхувате от експерименти.

Месечен хороскоп за април Телец

Дори и април ще бъде благоприятен за връзките. Телците могат да очакват много романтика и хармония в дългосрочните връзки, които ще бъдат по-силни от всякога. От друга страна тези от вас, които не са срещнали своя късмет, могат да се насладят на много забава, флиртуване и приключение. Този месец е благоприятен за обучение. Според звездите, важно събитие през април ще засегне основно личностното развитие. След като се озовете в спор или караница, ще успеете да видите нещата реално. Ще разберете, че трябва да промените отношението си към другите. Инатът ви може да ви въвлече в спорове. За да бъдат ефективни, Телците трябва да осъзнаят всичко сами. Ще преживеете трудни моменти. Но тези моменти ще докажат, че сте добър служител и вашият шеф ще ви оцени адекватно. Не позволявайте на изкушенията да влязат в списъка с обещания и промени. Няма да се получи нищо хубаво.

Месечен хороскоп за април Близнаци

Според хороскопа не си заслужава да се концентрирате над кариерата си през април. През този период Близнаците, които жадуват внимание и компания от противоположния пол няма да имат успех. Дейностите, с които трябва да запълните свободното си време включват развитие на личността и фигурата. Гледайте на това като инвестиция за бъдещето. През април във връзката ви може да се появят недоразумения или проблеми. Дори и да не е нищо сериозно, не трябва да подценявате ситуацията. Не проявявайте инат. Вслушвайте се внимателно в мнението на другите и бъдете отворени към алтернативни решения, не само вашите. По този начин представителите на зодия Близнаци ще избегнат различни проблеми. Ще имате възможност да изкарате добри пари и да придобиете материални неща. Приемете този шанс и не го изпускайте. Завиждате на другите, че изглеждат толкова свежи, но и вие можете, ако желаете!

Месечен хороскоп за април Рак

Този месец звездите ще помогнат на представителите на зодия Рак да развият своите комуникативни умения. В допълнение на това, няма да ви липсва целеустременост и увереност. Можете да ги използвате в различни сфери. Април обещава и успехи в спорта. Например, сега е перфектното време да започнете диета и да направите нещо за себе си, ако жадувате промяна. През април ще излъчвате положителна енергия и ще я разпространявате около вас. Поради тази причина на зодия Рак ще им бъде лесно да поддържат социални връзки. Има голям шанс да срещнете любовта и също така да се сдобиете с интригуващи контакти, които могат да бъдат много ценни в кариерата ви, но също така и просто, за да прекарате малко свободно време. По-добре избягвайте шефа си и довършвайте всичката работа до край, за да нямате повече неприятности. Жадувате ли за приключение? Общувайте с хора и си "създайте“ приключение сами. Погрижете се за кожата си. Стресът проличава на лицето ви прекалено много напоследък.

Месечен хороскоп за април Лъв

През април, вашето настроение ще бъде страхотно и нищо няма да може да го развали. Нито дори фактът, че ще разкриете дребен измамник в обкръжението си. Хороскопът сега е най-вече благоприятен за активни атлети, защото в този период те ще постигнат най-голям напредък. Лъвовете могат, разбира се, да разчитат на подкрепа от близките им. Всеки ще застане зад вас. В най-трудните си моменти може да очаквате помощ от семейството си. Те ще успеят да вдигнат духа ви. Покажете на най-близките си хора, че ги оценявате и си върнете услугата. Ако приемете тези неща за даденост, това ще доведе до неприятни недоразумения. С партньора си, зодия Лъв успява да открие хармония отново. През април звездите са в стабилно разположение. Ще искате да си починете, но ваканцията не е опция точно сега. Трябва да останете и да се борите още малко. Трябва да довършите незавършените неща. По-късно може да имате проблем.

Месечен хороскоп за април Дева

С идването на месец април, трудностите в кариерата са преодолими, но Девите имат много енергия и няма да стоят мирни. Ще бъдете привлечени към всичко ново и неоткрито. В този период можете да подобрите знанията си или физическата си форма. Не се страхувайте да излезете и да спортувате с ваш приятел. Ще се чувствате тъжни и депресирани, заради времето през април, потърсете компанията на вашето семейство или най-близки приятели. Със сигурност не трябва да се изолирате и да "стоите в ъгъла“. Хората могат да ви разведрят. Бавно, но сигурно ще навлезете в спокоен период, когато характерът на Девите ще се развие и ще стане по-зрял. Просто бъдете търпеливи и внимателни, когато работата е в застой и ви трябва време да я завършите. Ако не се чувствате добре, не се насилвайте да правите неща, които не харесвате.

Месечен хороскоп за април Везни

Влиянието на Венера в април ще донесе на Везните по-напрегнат и чувствителен период. Ако някой нарани чувствата ви сега, ще го помните дълго време. Трябва да запомните обаче, че не винаги си заслужава да мислите рационално. Прекомерни емоции, с които не искате да се сблъсквате сега могат да бъдат успокоени чрез спорт, например. Ако вашата половинка все още ви упреква, не бъдете агресивни и просто не изтъквайте грешките, които допуска. Първо, помислете върху вашите грешки. Ако се чувствате зле, семейството ви ще ви помогне и ще ви подкрепи през април. По това време Везните ще намерят пълноценен съвет и разбиране. Работното темпо е високо, но стресът няма да ви влезе под кожата. Разрешете всеки проблем спокойно. Посетете работилница. Ако се страхувате да отидете сами, вземете добър приятел с вас. Разпространявате усмивки около вас, но вътрешно не се чувствате много добре. Кажете какво притеснява.

Месечен хороскоп за април Скорпион

В кариерата Скорпионите ги очаква спокоен период. Дори да сте природно амбициозни, не е лошо да си почивате от време на време. Затова през април най-накрая ще можете да прекарате свободното си време да правите това, което харесвате. Ще бъдете щастливи в позната обстановка, вкъщи със семейството. Когато става въпрос за здравето, очаква ви стабилен период. Април ще бъде стабилен период. Звездите най-накрая са се преместили в идеална позиция и ще успеете да се концентрирате. Ще посветите повече от своето време на кариерата си и ще бъдете много продуктивни. Ще подобрите темпото си на работа. Дори и най-прилежните колеги ще имат проблеми да наваксат със Скорпионите. Насочете вниманието си, където е най-необходимо, не се разсейвайте от дреболии. По – добре е да не се забърквате в дейности, които могат да ви навредят, рискът е голям. Не позволявайте на изкушенията да влязат в списъка с обещания и промени. Няма да се получи нищо хубаво.

Месечен хороскоп за април Стрелец

Този месец всеки Стрелец ще се наслаждава на нова вълна от положителна енергия. Благодарение на влиянието на Меркурий, вашата способност да вземате решения ще бъде бърза и изобретателна. Проблемите във връзките ще бъдат разрешени, затова необвързаните хора могат смело да излизат, или най-накрая да поговорят с идола си. Сега е правилното време, затова не се страхувайте да направите следващата крачка. Ще се насладите на работата си през април. Времето ще минава приятно и бързо и няма да имате нищо против да работите до късно. Въпреки това, представителите на зодия Стрелец, не трябва да пренебрегват семейството и най-близките си приятели. Хората, които ви обичат няма да им хареса да виждат, че сте повишили темпото в работата толкова много. Опитайте се да си починете, освободете си време за релакс и семейна вечеря. Ако искате да присъствате на уроци по танци, не чакайте повече, запишете се сега. Няма значение, че нямате партньор, ще срещнете някого. Определено не трябва да обръщате гръб на проблемите си, по-добре отидете на невролог или терапевт.

Месечен хороскоп за април Козирог

Април носи положителна енергия не само на необвързаните представители на зодия Козирог. Влиянието на Венера ще ви привлича към всичко ново, ще се насладите на изследването на нови неща, много преживявания, запознанства, също така и приятели. Най-накрая няма да се страхувате да излезете и да посрещнете щастието си. В кариерата ще се наслаждавате на ведър период. Няма нищо, което да ви застрашава. През април, за съжаление, ще се появят проблеми в работата. Дали ще се отнася за спорове с колеги или работодатели, промяна на работното място или просто важна задача, която трябва да се разреши спешно. Каквото и да е, ще бъдете заети. Дори и в този период, Козирогът не трябва да потъва в стрес и да отделя време само за себе си. Сега е правилният момент за голямото почистване на къщата. Признайте си, беше време. Ако чувствате, че няма да бъдете добър събеседник, останете вкъщи. Никой няма да ви се ядоса.

Месечен хороскоп за април Водолей

Опитайте се да извлечете максималното от този положителен период. Важно е за Водолеите ефективно да организират времето си и да намерят място и за работа и за забавление. Само по този начин животът може да бъде хармоничен през април и така ще бъдете щастливи. Не трябва да забравяте и семейството си, отидете да ги видите. През април, Водолеите ще имат успех в кариерата, която ще процъфтява и просперира. Не позволявайте да станете пасивни. Вашите началници вече са свикнали на някакво ниво на работно ви темпо и все още очакват същото. От друга страна ще имате повече време да обърнете внимание на запознанствата и връзките си. Театърът може да бъде забавен, зависи от избора на жанр. Пробвайте. Сега е правилното време да направите обещания. Звездите са стабилни и ще ви бъде лесно да спазвате тези обещания.

Месечен хороскоп за април Риби

Април ще ви донесе желание за успех в кариерата, обаче хороскопът съветва да изчакате правилния период. Не ви липсва мотивация, но разположението на звездите не е много положително в тази насока. Рибите по-скоро трябва да се фокусират върху себе си и върху развитието в личен план или образование. Няма проблеми, които да застрашават здравето ви. Напоследък сте стресирани прекалено много. Положението в работата изисква цялото ви внимание. През април, положението ще се успокои, според хороскопа. Най-накрая ще имате време да си починете и да прекарате свободното си време така, както желаете. Този период ще бъде много хармоничен за Рибите. Можете да започнете да планирате бъдещето. Тези дни звездите са в правилната позиция. Няма да съжалявате за нито едно решение. Ако се опитвате да загубите килограми, спрете да разчитате на разни продукти, а яжте здравословно.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: