Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Астроложка: Борисов е най-големият пиар на Ретроградния Меркурий
Автор: Екип Varna24.bg 09:52 / 25.04.2023Коментари (0)868
©
Страхуват ли се партиите от ретроградния Меркурий? Лидерът на първата политическа сила Бойко Борисов неведнъж е споделял, че не взема важни решения по време на Ретроградния Меркурий.

"Ретроградният Меркурий сега се намира в Телец. Всяка една година Меркурий се връща поне 4 пъти, обикновено е в една и съща стихия през годината. След като сега е в Телец, означава, че цяла година ще е в земни знаци. А те са устойчивост, стабилност, ресурси, пари, храна, къщите, ценностната ни система. Всичко, което е свързано със зоната ни на комфорт", каза астрологът Антоанета Салфидж.

По думите ѝ той няма да влияе само на лидерската среща.

"Какво може да се случи на подобна среща? Най-вероятно да си преброим пилците от старите победи и старите загуби, да помислим буквално как може да разпределим баницата, колко стара е тази баница и дали има шансове за нова. Ако нашите ръководители издребнеят на материална основа - губим всички", допълни Салфидж в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя сподели, че докато е Ретрограден Меркурий, ние може да анализираме и да връщаме назад.

"Особеното е, че всички сметки, които сме ги правили по време на този период, те след това се преобръщат, става нещо съвсем различно. В момента политиката се бистри, но това какво ще излезе - ще стане ясно към средата на май", поясни астрологът.

В кръга на шегата тя добави, че Борисов е "най-големият пиар на Ретроградния Меркурий". Лидерът на ГЕРБ е зодия Близнаци, съпредседателят на "Продължаваме промяната" - Кирил Петков, е Овен, а пък Асен Василев е Дева, Христо Иванов също е Дева, а държавният глава Румен Радев - Близнаци.

"Зодиите влияят доста, но в България е добре да се управлява от планетарния управител Меркурий. И Дева, и Близнаци - управителят е Меркурий. А двете зодии са много добри играчи в това отношение - и с едните, и с другите, ние имаме нужда от комуникативност, от втори вариант. Но по-важно е да се види глобалната картинка, а тя е следната - от 2020 година насам започнаха генерални промени не само в България, а в политиката на целия свят", припомни Антоанета Салфидж.

Астрологът дори смята, че някои от политическите лидери са се сринали.

"Със смъртта на кралица Елизабет II се разби англосаксонският модел. Светът върви към глобализация, това е видимо. Стресовете ще продължават, ще вървят през 2 години, най-вероятно войната ще свърши февруари месец, но ще започне друг стрес", каза още Салфидж.

Тя е категорична, че в момента съществуват условия за правителство: "Това правителство ще бъде доста крехко, ако се консолидират партиите. В момента ще тръгне идея за коалиционно правителство, ще се намери някакъв шанс за такава коалиция, тя няма да издържи много, но Борисов ще използва ситуацията, за да се прояви отново като спасител. Неслучайно той сега влезе в парламента."

Самата тя смята, че вървим към коалиционна форма на управление: "Отпадна времето на индивидуалните лидери, а и местните избори са изключително важни. Ние не може да вървим напред без правителство, но в момента международната политика изисква ние да можем да се съобразим с новата геополитическа обстановка."

Салфидж съвета, че ако сме тръгнали да правим някакви сделки - по-добре да изчакаме.

"Решения, които са взети по време Ретрограден Меркурий, най-вероятно ще доведат до сериозни финансови кризи и криви сметки. Хубаво е лидерите да изчакат с подписите до към 20 май, но не знам дали ще могат", коментира тя.



Още по темата: общо новини по темата: 936
21.06.2023 »
10.06.2023 »
10.06.2023 »
08.06.2023 »
07.06.2023 »
07.06.2023 »
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
Лято 2024
Втора лига сезон 2023/24
Бюджет 2024
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: