BEBE ще зарадва феновете си във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:17 / 30.07.2014
763
Македонската хип-хоп сензация Slatkaristika са новото попълнение в програмата на High Summer 2014 на 7-и август в Bash Bar, на къмпинг Градина.

Поради логистични причини в графика на изпълнителите, организаторите от B•OK Entertainment, решиха да преместят партито на Ъпсурт Live Band, Bobo & The Gang, Atila, Qafkata DLG в София, в клуб Mixtape на 26 септември.

В първия ден на High Summer 2014 - на Bash Bar, къмпинг Градина - 7 август, на сцената ще се качи македонската звезда Slatkaristika, който ще замени участието на Ъпсурт Live Band. Преди тях емоциите ще разгорещят Bobo, Jahmmi Youth, и Chibook. След изпълненията на любимите български и македонски хип-хоп изпълнители, партито ще продължи с DJ Emil Prize от Camp Sessions.

Събитието на 7-и август, ще е със свободен вход.

Вечерта на 8-и август, меломаните остават в ръцете изцяло на испанската звезда BEBE, която обещава незабравим концерт на плажа.

На следващия ден - 9-и август, певицата с пленителен глас, ще зарадва и феновете си във Варна. Вторият й концерт на морето ще бъде в клуб Cachaça от 21ч.

Eдиничната цена на билет за концерта на BEBE на 8 и 9-и август е 30 лв.

Закупените билети за събитието на 7-и август на Bash Bar с участието на Ъпсурт Live Band и двудневните билети остават валидни за концерта в Mixtape. Желаещите да върнат своите билети, ще могат да направят това, като се обърнат към организаторите на имейл: highsummer2014@mail.bg или в мрежите на съответните билетни оператори.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
С присадени сърце и бъбрек: Българинът, покорил Килиманджаро е на...
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя оперира носа си
Катето Евро готова да издигне паметник на онзи, който я откаже от...
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...
Какво ще е времето във Варна днес?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).