BOND с концерт във Варна по случай 20-годишния си юбилей!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:52 / 21.05.2019
2436
Най-успешният дамски струнен квартет за всички времена BOND ще зарадва варненци с концерт в Летния театър по случай 20-годишния си юбилей на сцена.

На 12 юли, на сцената на Летния театър в Морската столица от 21 часа, Таня Дейвис (първа цигулка), Еос Чатър (втора цигулка), Елспет Хенсън (виола) и Гай-И Уестерхоф (чело) ще представят един спиращ дъха кросоувър спектакъл, подготвен специално за ключовата годишнина, в който е събрано всичко най-добро от великолепното им творчество. Момичетата ще представят и двете си нови композиции, премиерата на които се състоя в София на концерта им през март тази година.

Името BOND не се нуждае от представяне. От раждането на групата през 2000 г., те привличат огромно внимание върху себе си, заради нечуваните до този момент интерпретации на класическа музика, примесена със съвременна поп и денс музика. От тогава те се превръщат в емблема и пионери на кросоувър течението. С реализирани милиони продажби BOND си спечелват титлата на най-успешния и добре продаван струнен квартет за всички времена.

Билети за концертите на BOND във Варна на 12 юли могат да се открият на Билетнaта каса на ДКС, бензиностанции OMV и мрежата на Ивентим и онлайн oт www.eventim.bg

Дамите от квартета пристигат във Варна по покана на ZAPP Entertainment, а ден преди това ще зарадват бургаската публика.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Една от фаворитките в "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер з...
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...
Как да се съхраняват правилно лимоните вкъщи?
Почина известен писател
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Ирина Флорин си нае личен треньор, но не по фитнес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).