Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бебешки колички с швейцарско качество
Автор: Екип Varna24.bg 17:36 / 27.10.2020Коментари (0)1692
©
Повечето хора възприемат думата швейцарско като синоним на качествено. И с право, защото тя навява мисли за стабилност и надеждност, каквито са швейцарските банки и часовници. В случая става дума за съвсем различни артикули, но качеството е същото, тъй като са швейцарски. В онлайн магазина Kidso ще откриете швейцарски бебешки колички от реномираната марка ZIZITO.

Надеждни бебешки колички от висок клас

Швейцарските бебешки колички са с доказано качество, което осигурява сигурността на децата и спокойствието на мама и татко. Всеки артикул е придружен от сертификат за безопасност – SGS Швейцария. Производителят на модерни детски колички "ZIZITO SA“ е швейцарска компания със седалище в град Фрибур.

Основната мисия на екипа е да предлага на пазара качествени детски изделия на добри цени, така че всеки родител да направи своя избор според вкусовете си и семейния бюджет. Официален дистрибутор на продуктите на Zizito – Switzerland е "Зизито БГ“.

Изборът понякога затруднява родителите заради разнообразието от модели на детски колички. Така че, ако сте в такава ситуация, първо трябва да уточните критериите си за желана количка.

Много важно условие е изделието да е от реномирана марка, за която сте сигурни, че е надеждна, каквато е ZIZITO. Да се ориентирате сред предложенията на различните модели, дизайни и цени ще ви помогне подробният каталог на онлайн магазина КИДСО, предлагащ продуктите на швейцарската компания, която не прави компромиси с качеството. Тя предлага само бебешки колички от висок клас, които са с швейцарска конструкция и дизайн. Количките са проектирани и се произвеждат в съответствие с швейцарските стандарти и отговарят на всички европейски изисквания.

Производителите поставят сигурността на малките пътници на първо място. Всички колички имат предпазен борд, обезопасителни колани с 5-точково заключване и обезопасителна лента за китката на малчугана.

Комфортът на детето при дълга разходка се осигурява от възможността за регулиране на седалките, опората за гръбчето и стойките за крачетата. Бебешките колички разполагат със сенници с мрежести визьори, а полезно допълнение са джобовете на сенниците, които имат цип.

Някои колички имат и отварящи се страни с мрежа за проветрение. За защита в по-хладно време служи покривалото за крачета, с които разполагат някои от моделите.

За по-голяма сигурност е предвидено заключване на колелата и надеждна спирачна система, а амортисьорите гарантират плавното движение при различни терени.

В каталога на kidso.bg са описани всички съществени размери на количката: тегло, размери в разгънато и в сгънато положение, размери на предните и задните колела и др.

Количките, които ще ви впечатлят от пръв поглед

Количките на Zizito са подходящи за всеки сезон, като може да изберете всесезонна или за определен период от годината. Дизайнът на детските превозни средства е модерен, а линията им е стилна и грабва вниманието от пръв поглед. Ефектните разцветки привличат окото и допълват отличното първо впечатление от швейцарските колички.

По-консервативните родители могат да заложат на традиционните розови и сини нюанси, но богатата палитра предлага и много други опции. Голяма част от цветовете вече са унисекс, т.е. подходящи са едновременно за момиченца и за момченца. Ефектно изглеждат моделите в два или повече цвята. Ако пък сте си харесали количка, но базовият цвят не ви допада, може да изберете някаква друга разцветка.

Много практичен избор са комбинираните колички – 3в1 и 2в1. Те имат обръщаща се седалка и опция за трансформиране на коша в седалка. В комбинацията има и столче за кола, което спестява допълнителни разходи на семейството.

Освен за децата, количките са удобни и за родителите, за да не се уморяват при дългите преходи. Затова дръжките са ергономични и в повечето случаи могат да се регулират. Сгъването е лесно, като аз всеки модел е посочен начинът – например с един бутон, с два бутона или пък като чадър. В сгънато положение за количката е необходимо съвсем миминално пространство за съхранение. Майките се радват и на екстри като голям багажник и стойка за чаша.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
Политическо противоборство в САЩ
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: