Бебето няма да спре Камелия от участия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:18 / 26.04.2023
813
Фолкпевицата Камелия, която стана най-възрастната майка в попфолка, след като гушна първородната си рожба на 52 години, няма да излиза за майчинство, пише Галерия. Тя ще продължи с участията си в заведения, призна половинката й Цветин. "Всичко ще си продължи постарому“, лаконичен беше той.

Засега с Камелия няма да дават интервюта, за да се отдадат изцяло на рожбата си. А когато изпълнителката има изяви по клубовете, най-вероятно ще помага детегледачка или роднини. Щастливите родителите не издават и пола на пеленачето.

По-вероятно е да е момченце, защото одеялцето на бебето е синьо и на една от снимките. Засега певицата не е съобщила и името на детето. И двамата дълго чакат този момент, а за изпълнителката това е най-голямата сбъдната мечта.

Огнената блондинка я сбъдна навръх Възкресение Христово, когато Камелия качи първа снимка с бебето в социалните мрежи, пише HotArena.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Откриха важен документ, свързан с личния живот на баба Ванга
Звезден рожденик: Тя изигра емблематични роли в "Сватбите на Йоан...
Сънната парализа – кошмарът, който ни спохожда нощем
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Известна холивудска актриса стана майка за четвърти път
Напусна ни Антон Дончев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).