Биляна Гавазова стана бизнесдама

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:01 / 11.11.2022
960
Биляна Гавазова се е отказала от идеята да се връща на малкия екран, поне засега. Тя е решила да върти собствен бизнес. Бившата водеща на сутрешния блок на bTV се е обявила за комуникационен експерт и ще развива агенция за пиар.

Най-накрая станаха ясни проектите, върху които работи Биляна Гавазова, след като напусна bTV. От пролетта, когато стана ясно, че вече е безработна, тв звездата отговаря уклончиво, когато я питат с какво се занимава. Тя ползва едно и също изречение, което на практика не разкрива нищо: "Работя по проекти“.

Преди дни обаче бившата екранна половинка на Антон Хекимян в "Тази сутрин“ официално се обяви за комуникационен експерт. Говори се, че вече е готова с бизнес план на бъдеща агенция за пиар и дори имала някои кандидат-клиенти. Плановете ѝ били да започне с малки фирми, които са насочени към работа с проблемите на обикновения човек, и да продължи да развива идеята на авторската си рубрика "Чети етикета“ в "Тази сутрин“.

Засега Гавазова не може да се похвали с особени успехи, но вече е започнала да привежда в действие своя бизнес план, пише" Уикенд". Наскоро тя стартира нещо като онлайн продължение на "Чети етикета“. Обеща на феновете си в мрежата да следи как се движат цените на основни хранителни продукти.

Първо направи анкета кои са най-важните храни за тях, след това напазарува от класираните на първите места продукти и показа касовата си бележка. Обеща периодично да повтаря експеримента, за да стане ясно точно как се променят цените и как се отразява инфлацията на джоба на българите.

Друга тема на звездата е новогодишните празници – дали е по-добре да посрещнеш 2023-а във Велинград, на Малдивите или на Сейшелите. Тя предлага и съвети от специалисти как да се избегнат капаните на "черния петък“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).