Бионсе пя на милиардерска сватба в Индия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:59 / 12.12.2018
1545
Американската певица Бионсе пя на предсватбеното тържество на дъщерята на най-богатия индиец Мукеш Амбани, предаде Асошиейтед прес, цитиран от "Нова" .

Иша Амбани и Ананд Пирамал, който е син на милиардер, ще сключат брак в сряда в Мумбай. Тържествата започнаха още през уикенда.

Бионсе пя на празника в неделя в старинния град Удайпур. Тя изпълни свои хитове като "Crazy in Love" и "Perfect". След това качи снимки в Instagram с един от тоалетите си, както и видео с откъс от изпълнението си. Сред гостите бяха Хилари Клинтън и много боливудски звезди.

Миналия уикенд Иша Амбани беше шаферка на сватбата на актрисата Приянка Чопра и певеца Ник Джонас. Мукеш Амбани е начело на компанията Релиънс индъстрийс, специализирана в нефтохимическата промишленост и има нетно състояние от 47 милиарда долара.

Кланът Пирамал, от който произхожда младоженецът, има акции във фармацевтичната промишленост и в бизнеса с недвижими имоти. Двойката се сгоди в луксозен хотел на италианското езеро Комо пред 600 гости. Поканите за сватбата пък включваха колиета и скъпоценни камъни, поставени в кутии с цветя на стойност 300 000 рупии (4236 долара) всяка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).