Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бионсе вдъхновява и висшата мода
Автор: Екип Varna24.bg 16:06 / 05.04.2023Коментари (0)846
© Instagram
Изминалата година бе наистина успешна за Бионсе. След цели шест години мълчание, певицата издаде нов студиен албум. Renaissance предизвика истинско вълнение сред феновете, за които дългото чакане наистина си струваше.

Издаването на албума бе последвано от грандиозен концерт в Дубай, чрез който Бионсе още веднъж афишира бляскавото си завръщане на музикалната сцена.

Но Renaissance успя да възхити не само любителите на музиката - той се оказа истинско вдъхновение и за света на модата. За кратко време Бионсе се превърна в главно действащо лице за рекламната кампания на Tiffany & Co, а наскоро последва любопитно предложение от страна на Balmain.

Френската луксозна марка обяви, че разработва специална колекция, вдъхновена от албума и носеща неговото име - Renaissance Couture. Дори вече представиха някои от екстравагантните дизайни, избаботени в сътрудничество със самата Бионсе, пише lifestyle.bg.

Интересна е концепцията на колекцията - всеки модел да представя по своеобразен начин песен от Renaissance. Отличават се с известна драматичност и дори скулптурност заради изкованите метални нагръдници, 3D отпечатани бюстиета, на фона на пера, луксозни кадифета, прецизно бродирани рокли и дори... кристален полилей. Акцентът е изцяло върху детайлите, сред които е и автограф на Бионсе върху обувки на платформа.

Френското издание на Vogue даде първи поглед на нестандартната колекция след като постави самата Бионсе на корицата на списанието за месец април, 2023.

В основата на проекта е креативният директор на Balmain Оливие Рустейн. Идеята за него му хрумва в моментите, в които слуша Renaissance - албумът, от който, както самият той твърди "е обсебен".

"Музиката на Бионсе звучеше всеки ден около мен. Независимо къде бях, дали в дома си, офиса, ателието. И така постепенно се оформи желанието да създам нещо ново и нестандартно", казва Оливие, цитиран от CNN.

И допълва, че е знаел, че това сътрудничество ще бъде различно от всичко друго, което е правил преди. А резултатът е една уникална колекция, основана на желанието и страстта за смесване на музика и мода.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: