Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бивш министър чака бебе от голяма хубавица, 12 години по-малка от него
Автор: Екип Varna24.bg 12:52 / 11.08.2021Коментари (1)2267
©
Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков е в трепетно очакване на първа рожба. Неговата съпруга Елена, с която се венчаха на тайна церемония през миналата 2020 г., вече трудно прикрива наедрялото си коремче, макар да подбира за лятото по-ефирни и широки тоалети, които да не издават предварително щастливата новина.

Полът на бебето все още се знаел единствено от хората от най-близкото обкръжение на младото семейство Нанкови. Очевидно красивата Елена се чувства добре и дори е успяла да се наслади на морския бриз. И бременна, тя впечатлява с фигура и стил край палмите на плажа, вижда се от снимките ѝ в социалните мрежи.

Бившият министър и половинката му се надявали всичко с появата на първото им детенце да мине гладко. Те нямаха късмета да сбъднат мечтата си за пищна сватба, тъй като датата за церемонията и тържеството съвпадна с локдауна през миналата година, когато подобен тип сбирки бяха строго забранени от властите.

В крайна сметка Николай и Елена подписаха на скромен ритуал само с най-близките си и после, вместо да отпрашат на меден месец към бреговете на някой екзотичен остров, отпразнуваха любовта си с красотата на родината и изкачиха дружно връх Мургаш.

Елена, чието име доскоро Нанков упорито пазеше в пълна тайна, е родом от Велико Търново и е на 25 години. Ексминистърът е с 12 години по-голям от нея. За нея се знае, че е завършила математическата гимназия в старата столица, после продължила обучението си извън пределите на България, а именно в университета "Бирмингам“ в Англия, където изучавала право.

Любопитна подробност е, че булката на Нанков също има връзка с политиката, защото нейният баща и тъст на зам.-министъра е бившият депутат от НДСВ Владимир Димитров, който към края на царския мандат мина в редиците на "Новото време“. Дядо ѝ пък е сред известните ректори на Великотърновския университет.

Извън политиката Нанков е романтик по душа. Съпругата му редовно споделя снимки на красивите букети, с които той я изненадва, прибирайки се у дома след дълъг работен ден, подарени ѝ с повод и без повод. Колеги на депутата от ГЕРБ коментират, че го виждат като баща за пример, защото бил изключително грижовен и отдаден на семейството си и любимата жена, пише "Ретро".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Боже, колко е вярна поговорката, че хубавите ябълки прасетата ги ядът.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: