Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бившата на Криско: Чувала съм, че си е лягал с Любо от "Те" и Миро от "Каризма"
Автор: Георги Кирилов 11:17 / 29.03.2020Коментари (0)3212
©
Преди да срещне стюардесата, Криско имаше афера с плеймейтката Ася Капчикова. Връзката им обаче продължи по-малко от 8 месеца. Сексбомбата била натирена от рапъра, след като той я хванал, че продължава да се среща почасово с богаташи срещу щедро възнаграждение.

 Огорчена, Ася даде интервю, в което намекна, че сексуалния й живот с Криско доста куца. Тя призна, че е чувала слухове за гей връзки на Криско с популярни мъже и според нея те са верни.

Упорито се мълвеше, че рапъра е имал отношения с Любо от "Те" и Миро от "Каризма", преди да пробие като самостоятелен изпълнител, пише "Уикенд". 

Криско и половинката му Цветелина Петрова станаха родители в края на септември. Доскоро те криеха дъщеря си Амая от любопитните погледи заради страх от уроки, но вече не се притесняват да я показват. Бебето скоро стана на 5 месеца и рапърът за първи път публикува негова снимка в социалната мрежа.  

Талев сподели, че денят му започва най-добре, когато е със семейството си. Заради многото работни ангажименти и нощни участия той често отсъства от дома си, но в свободното си време е изцяло посветен на жена си и дъщеря си.

Младата майка Цветелина Петрова неотдавна призна, че следродилната депресия не я е подминала и именно Криско й помогнал да преодолее това състояние. Тя трудно свикнала с постоянното безсъние и коренната промяна на ежедневието, което довело до раздразнителност и безпокойство.

Известно е, че тази депресия има различни измерения и при някои майки протича по-леко, докато при други се задържа с месеци. За щастие, любимата на рапъра имала неговата подкрепа и така по-бързо излязла от кризата. Първите седмици след раждането на Амая били най-трудни, но постепенно Цветелина свикнала с новия си начин на живот и отново върнала увереността си.

Покрай тревогите за бебето Петрова развила и друг страх – от уроки и лоши очи. Тя била суеверна и в началото не искала да показва снимки на дъщеря си, ала Криско я убедил, че "това са глупости". Той бил в другата крайност и изобщо не вярвал в подобни "бабини деветини".

Макар че следродилният период се оказал труден, бременността на Петрова протекла като по учебник, затова била категорична, че иска още деца в най-кратък срок. Още в четвъртия месец тя спряла работата си на стюардеса и излязла в дълъг отпуск. Чаровната брюнетка се опасявала, че полетите на дълги разстояния могат да навредят на плода и предпочела да си почива. Оттогава Криско изцяло поел финансовата издръжка на семейството. Въпреки че му се носи славата на стиснат габровец, за дъщеря си не пестял средства.

Изпълнителят и продуцент е убеден, че Цвети е жената на живота му и иска още деца от нея. С бившата стюардеса и танцьорка са заедно от три години и по всичко личи, че се разбират чудесно. Преди време се появиха слухове, че са се оженили тайно, но Талев ги отрече - имали такива планове, но в момента не били на дневен ред. 

Откакто Петрова се появила в живота на рапъра, той се чувствал много по-спокоен и щастлив, коментират хора от обкръжението му. Запознали се на снимачната площадка на негов видеоклип – по това време кръшната  брюнетката съвмествяла работата си на стюардеса с тази на танцьорка.  Поканили я да участва във видеоклип на Криско и така пламнали искрите.. Точно тогава тя често летяла до Дубай и имала планове да се установи там, но упоритият продуцент я убедил да остане в България. Той й посветил песента си "Още си един танц" и така окончателно я спечелил.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: