Бившата на Рачков обяви голяма новина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
17:46 / 14.06.2023
7392
Бившата на Рачков обяви голяма новина. Това стана ясно от личния й Инстаграм профил, видя Varna24.bg. "С празнично настроение и вълнение споделям двойният си повод за радост!", пише Анита Димитрова. 

"Днес празнувам рожден ден и с гордост ви съобщавам за новата си професионална стъпка! 

Започвам нова работа, която ме изпълва с ентусиазъм и предизвикателства. От днес нататък ще се занимавам като брокер на недвижими имоти, където ще съчетавам своите умения и страст към тази индустрия. 

Рожденият ден е перфектният момент да обявя новата си работа, защото вярвам, че най-добрият подарък, който мога да получа, е да споделям с вас моите професионални успехи и развитие. С нетърпение очаквам предизвикателствата и възможностите, които ще ми донесе тази нова кариерна стъпка.

Благодаря на всички мои колеги, които ме зарадваха с невероятна празнична изненада. Вашата подкрепа, приятелство и пожелания са ми неизмеримо важни и ги ценя до дълбочина на сърцето си. Вие сте истинско вдъхновение за мен и всеки ден ме впечатлявате със своите знания и опит и сърцатост. Знам, че с вас ще прехвърлям граници и ще постигаме неща, за които само съм си мечтала!

Благодаря и на всички останали, за невероятната подкрепа и вяра в мен. Вашето окуражаване и мотивация ме карат да се стремя към по-високи върхове и да преследвам своите мечти! 

Нека това рожденодневно начало на новата ми работа бъде само началото на много постижения и успехи. С нетърпение очаквам да ви давам новини и да ви споделям своите професионални изживявания.

Животът е празник, а днес празнуваме двa повода за радост! Нека се насладим на тях и да продължим да се подкрепяме във всеки един от нашите професионални и лични успехи!", завършва публикацията си тя.

Виж коментарите (5)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Любопитни новини:
Митичната салфетка на Меси на търг за рекордна сума
"Фактор" побърка феновете на юбилейния си концерт в НДК
Чудната храна, която ви помага да придобиете тен и намалява риска...
Консумацията на варени яйца трябва да се избягва от някои хора
Израел се класира на финала на Евровизия 2024
Колко трябва да е голямата награда в "Стани богат", ако се индекс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).