Бившата на Слави Трифонов учи платежоспособни дами как да са щастливи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
14:45 / 27.07.2018
6056
Бившата любима на Слави Трифонов – варненката Маги, ударно разхожда богати жени по екзотичните кътчета на земното кълбо, за да ги учи да медитират, да преоткриват вътрешното си "аз", да дишат чрез чакрите си и да боравят със силата на своята интуиция така, че желанията им да се сбъдват. Цента на най-евтиното посещение – до Италия, започва от 700 евро, но може да бъде увеличена още два или три пъти, писа "Уикенд“. Дипломираната психоложка организира ритрийт в Италия, Виетнам и къде ли не още. Разбира се, местата са специално подбрани така, че да има съчетание на красива природа, хубава кухня и перфектни хотелски възможности за релакс и различни видове медитационни събития. На всички участници са обещани незабравим мигове, наситени емоции и много приключения.  

"Вече бях на едно пътуване с Маги. Имах си лични проблеми, които исках да реша и се надявах, че това ще стане с помощта на съветите й. Наистина емоции не ми липсваха, защото Италия е красива страна и винаги има какво да се види. Но бях меко казано изненадана, че ще спим в тризвезден хотел, че стаите ни няма да са нещо особено, че освен закуска не ни се полагат обяд и вечеря... Където и да седнехме, трябваше допълнително да си заплащаме, макар че част от нещата бяха обявени  за бонуси. Както и да  - преглътнах го, защото Маги Ангелова говори увлекателно по време на лекциите, които са съчетани и с техники на правилно дишане. А правилното дишане спомага и за топенето на излишните мазнини, които се трупат по талията на дамите. Е, аз не можех да свали и килограм, може би защото така и не се научих да дишам правилно. 

Като се върнах в България – след близо седмица – видях, че личните проблеми няма да мога да си ги разреша, въпреки наученото в семинара, въпреки записките, които старателно си водих. Дори обратното, караниците с любимия ми мъж зачестиха. Стигна се до там, че си изнесох багажа от тях и заживях напълно сама. Вместо да се отърва от депресията, аз я задълбочих. И съм на на кръстопът. Изобщо не съм сигурна, че има резултат от лекциите на Ангелова, която е на "ти" дори с предишните животи на човека. А Маги вече започна новите записвания за Италия. Този път семинарът ще е само четири дни – от 26 до 30 септември в Салсомаджоре терме – определено една от най-предпочитаните дестинации. Този път дори предлага рунически упражнения, чрез които курсистите биха могли да си върнат загубеното някъде щастие. Хубавото е, че винаги има гид на български език, който е в помощ на решилите да посещават езера, пещери или други местни забележителности", разкрива участничка в ритрийт, чието значение било да заминеш някъде далеч, за да преоткриеш себе си.  

Ритрийте били много модерни в момента в България заради различните видове йога, популярна сред по-заможните жени. Масово се организирали изнесени извън страната беседи за мъже и жени. Най-актуалната лекция била свързана с шаманските ритуали за връзка с вътрешната сила на човек, за пречистването с огън и вода, плюс ендрофинната медитация, гарант за щастие дори когато човек е принуден да се вози в трамвая сред намусени и кисели физиономии.

Виж коментарите (3)

Още по темата (412):
06.01.2019 Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско от Варна: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП Брадър"
19.09.2018 Варненката Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов си взе жена за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Любопитни новини:
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).