Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бившата тъща на Борисов: Слизаше от ладата и носеше бременната си жена на ръце до 4-ия етаж
Автор: Екип Varna24.bg 12:52 / 15.06.2021Коментари (5)1677
©
На 13 юни бившият премиер Бойко Борисов отпразнува своя 62 рожден ден. Личния си празник по традиция той отбеляза с най-близките си хора – семейството и внучетата си Бойко-младши и Иван.

Те са неговата голяма слабост и всяка свободна минута експремиерът посвещава на тях. Футболът е сред любимите им занимания заедно, а малчуганите вече проявяват редица таланти – в музиката, новите технологии и на терена. Малкият Бойко този януари навърши 5 годинки, а по-малкото му братче Иван през юли ще стане на 3.

Поздравления лидерът на ГЕРБ винаги получава и от своята бивша съпруга д-р Стела Костова, с която са разведени отдавна, но пазят приятелски отношения, макар тя да е в Америка. С топли чувства към Борисов е останала и неговата бивша тъща, която е по-популярна дори от него самия във врачанското селце Селановци, където прекарва летните месеци. Пенсионерката Симеонка Костова, майка на Стела, през лятото напуска жилището си в столицата, за да се отдаде на грижи по двора си, в който сее всичко – от зарзават до цветя.

Къщичката навремето построили с покойния ѝ съпруг Георги и имали намерения да останат там до дълбока старост. Зимите обаче били тежки и Симеонка предпочитала уюта на апартамента. И до ден-днешен тя разчитала на своите две дъщери за помощ. Мъчно ѝ било, че ги виждала рядко. Особено Стела, която живее в Калифорния и работи като лекар. Сестра ѝ Петя е доцент по гинекология в "Майчин дом“, а самата Симеонка навремето е била главна сестра в Първа градска болница.

Въпреки че Бойко Борисов отдавна по документи не ѝ е зет, тя продължава да го уважава и цени. Най-много му се възхищавала, че гледал дъщеря си Венета като писано яйце, когато била малка, а и сега не спирал да бъде опора на семейството.

"Добър човек е, няма две мнения по тази работа. Ожениха се с голяма любов с дъщеря ни. Бойко много обичаше Стела. Ето пример – веднъж, като дойдох у тях, те живееха в Банкя, там имаха апартамент на четвъртия етаж. Той, като звънне отдолу, че се прибира от работа, тя хуква надолу. Той спираше с ладата – от хубавите, с двата големи фара. Та тя беше бременна тогава в осмия месец. И той я хващаше и до четвъртия етаж на ръце я носеше. Толкова се разбираха“, разказва в свое интервю Симеонка.

И до ден-днешен Симеонка продължавала да се гордее със своя бивш зет и редовно се чувала с внучка си Венета, която я дари и с двама правнуци. Щерката на Борисов била голямата гордост на баба си най-вече заради трите престижни висши образования, които завършила в Америка, пише "Ретро".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
При такава голяма ЛЮБОВ ,за да стигнат до развод...-явно някой се е променил в НЕгативен план...!?
0
 
 
Уж бил беден като църковна мишка според него навремето...пък нова лада
0
 
 
Осигурил е с кюлчетата и евраците и дъщеря си, и внуците си, затуй тъщата и бившата го "обичат".
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: