Бившият на Паулина от "Фермата" я хванал в тройка с двама мъже

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
16:32 / 02.10.2019
21811
Бившият мъж на Паулина Ванегас от "Фермата“ я зарязал, след като я хванал да му кръшка с двама мъже, шушукат познати на атрактивната никарагуанка. Испанецът я сгащил на калъп и я изгонил от къщи, оставяйки я без пукнат лев, узна "Галерия“.

"Имала съм задоволителен сексуален живот, от който дълго време получавах дивиденти“, не крие тя. Във видео визитката си Паулина акцентира върху екзотичния си нощен живот, но пропусна да спомене защо се е разделила с бащата на детето си.

Поведението й във "Фермата“ не е по-различно от това в реалния й живот. Неслучайно е забранила на 10-годишния си син Николас да гледа предаването. Още в първите епизоди Ванегас започна да флиртува с автомонтьора Краси Джунов и оттогава двамата го играят влюбени.

Заради нея Краси наруши правилата на играта, прескочи загражденията и отиде при чорбаджиите, където ще остане до края на шоуто. Апропо, феновете смятат този негов ход за скалъпен, а чувствата му към Паулина – за фалшиви.

Виж коментарите (8)
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Ирина Флорин си нае личен треньор, но не по фитнес
Русенската и Варненската опера гостуват на Люлякови музикални веч...
Почина дизайнерът, който изработи свещеническо облекло за папа Йо...
Световноизвестен певец с български корени празнува днес
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).