Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бизнес кредитиране за шампиони
Автор: Пламена Николова 06:00 / 27.03.2019Коментари (0)1913
©
Ветровете на промяната за бизнеса са добри - в последната финансова година на пазара се появи нов модел на кредитиране, съобразен изцяло с нуждите на бизнеса. Prospect Capital е небанкова финансова институция, специализирана в предлагането на финансови услуги за юридически лица от 100 хил. лв. до 1 млн. лв., като в основата на модела на кредитиране е адаптиране към нуждите и възможностите за бизнеса. Компанията се гордее с бързината и гъвкавостта на предлаганите услуги и индивидуалния подход към всеки клиент. Стандартно времето за разглеждане и одобрение за бизнес кредит е 2 седмици от подаване на първоначална информация за потенциалния клиент. Това определено изпраща Prospect Capital в скоростната лента на бизнес кредитирането, където в момента тича в собствен коридор – без компромис и конкуренция в гъвкавостта и качеството на услугата, които предлага.

"В последните години както в Европа, така и в България видимо се наблюдава засилен икономически растеж. Голяма част от бизнесите у нас отбелязват ръст, планират нови проекти, както и разширяване на текущия си капацитет. С нарастването на обемите на бизнеса са нужни и свежи капитали. По една или друга причина част от проектите на много компании остават без необходимото финансиране. Проучване на пазара и последвала експертна оценка ни дадоха индикация, че небанковото бизнес кредитирането е ниша, която не се обслужва достатъчно ефективно. Анализирахме конкретните нужди на основните индустрии и клиентски групи и решихме да отговорим с адекватна финансова услуга“, коментира Изпълнителният директор  на компанията Мирослав Каменов.

Клиентите на Prospect Capital могат да разчитат на свежо кредитиране, с което да покриват текущи разходи, да разполагат с оборотни средства, да реализират покупка на оборудване и софтуер или друго, бързо ефективно, без излишна бюрокрация и други утежняващи процедури. Prospect Capital предоставя повече от финансиране – дава възможност за бъдещо развитие и разрастване на дейности на бизнеси: например за закупуване на земя или търговски обект.

Част от индустриите, към които иновативният нов проект вече се е насочил, са свързани с хранителна промишленост, строителство, земеделие, медицински и софтуерни услуги. Сред установените цели за финансиране на бизнеса най-разпространените до момента са мостово финансиране, оборотно финансиране, както и финансиране на проекти, необходимост от изплащане на кредитни и данъчни задължения. Услугата биха могли да ползват и стартиращи бизнеси без натрупана дългосрочна история, както и такива със сезонен характер – туризъм, винопроизводство, озеленяване и други.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: