Бизнесдама: Никъде не съм виждала толкова простащина сред младите момичета

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:47 / 18.01.2024
1189
"Никъде по света не съм виждала толкова простащина сред младите момичета. Може би съм го забелязвала в някои части на света, някои примитивни държави и полуобразован свят, който живее по този начин. Но според мен, тук става въпрос за болест". Това заяви известната сръбска модна дизайнерка Верица Ракочевич за състоянието на сръбското общество днес, предаде БГНЕС.

"Това е болест на родителите, които позволяват подобно поведение на децата си, въпреки че тези деца вече са над 20-годишни. Имали сте достатъчно време да научите децата си и да им внушите, че е много по-важно да прочетат някоя добра книга, да отидат на добро представление или пък да се занимават с неща, които ще ги изпълнят и ще ги вдъхновят, вместо да си помпат задниците, устните, да удължават косите и ноктите си, а след това да отиват на някакъв плавателен съд. Тази мания присъства особено в Белград и то в застрашителни размери“, каза още белградският дизайнер.

Верица Ракочевич е родена през 1948 г. и е представител на висшата мода в страната, като има множество награди по света. Тя преживява и лична трагедия покрай ареста на сина си Ненад. По този повод Ракочевич публикува книга, в която обяснява, че Ненад е арестуван по политически причини – атака не само срещу него, но срещу цялото им семейство. Синът на Ракочевич е смятан за едно от новите най-големите имена в света на модата в Европа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Жегата през лятото може да докара много главоболия на младите род...
Робуват на марки, дават щури пари за дрехи и затъват в дългове
Кралица Камила затяга контрола над крал Чарлз
Цъфти българската Роза Дамасцена – можете да участвате в розобера...
Най-честите измами при плащане онлайн
Изписаха Росица Пейчева: Явно няма щастие без болка и изпитания


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).