Благо Георгиев сменил ученичката с руска танцьорка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:23 / 04.05.2015
1058
Руска танцьорка е завъртяла главата на бившия национал Благой Георгиев и е станала причина за раздялата му с ученичката Куини-Алис точно пред бала й. Името на красавицата е Есмер Омерова и тя подвизава в социалната мрежа Инстаграм под псевдонима Емерик. 

Именно чрез качена там снимка се разплете мистерията защо Благо е изоставил абитуриентката така внезапно. Емерик е публикувала кадър на две хванати ръце с надпис "Моят мъж ме кара да се чувствам специална". 

Татуировките на Благо издават самоличността му и последователите на Емерик веднага правят обосновано предположение, че именно той е мъжът до нея.

Туниногаваната мадама е по-малка от българина, който е като магнит за жените. Брюнетката била полудяла по наш Благо, който не спирал да я глези и угажда.

Омерова е европейска шампионка по танго, а през 2013 г. е участвала и на световното в Аржентина. Дамата поразително прилича на Анджелина Джоли, но е възможно тази визия да е постигната с помощта на козметичната хирургия.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Танцуващо гладно мече на пътя побърка интернет
Еманюел Макрон препоръча Варна като една от своите топ дестинации...
Мумио – веществото от Хималаите, което помага за много проблеми
Регистрираха мощни магнитни бури
На 50 години народната певица Росица Пейчева роди момченце
Експерт: В кухнята на България се търсят връзките с нашите съседи...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).