Благой Георгиев буквално е щял да се прости с главата си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:22 / 26.02.2023
3421
Благой Георгиев буквално е щял да се прости с главата си, след като татари са поискали да приложат към него древното правило за мъст.

Това станало покрай развода му с хубавата Есмер, която е татарски произход. Случило се така, че Джизъса бил обвинен в изневери. По това време Есмер си пусна многозначителен пост в социалните мрежи, че Благо бил на два стана. Тук бе изтълкуван, че се заглеждал по колеги, но после се оказа, че всъщност Георгиев е имал забежки с красавици от Москва. Това стига до ушите на татарите и те искат да отрежат главата на българския футболист. Благо обаче успява да се измъкне само с финансови загуби и с обещанието никога да не се връща повече без изрична покана. Говори се, че лично един от големите в руския фитбол е платил огромен откуп, за да запази главата на Джизъса на мястото й.

Скоро след приключенията с Есмер Благо се залюби с русата Златка, както е известна плеймейтката Райкова. Двамата бяха заедно от 2018 г., та чак до миналата, което за Благо си е истински рекорд. След това започна раздялата. Златка Райкова коментира в личния си профил, че бащата на първородния й син не полага никакви грижи за малкия Благойчо. Тя отбеляза: "Благой полага грижи с майка му да лъжат най-безцеремонно по телевизията“. Двойката се разделиха близо преди година, а сега и двамата имат нови партньори до себе си. Благо се ожени за кръшната Полина. Преди време той категорично коментира пред "Телеграф“, че вече няма да се развежда и сегашният му брак ще е до живот. Това пък даде повод на някои да си припомнят, че Георгиев има две деца и от първата си жена, с която така и не сключи брак – гимнастичката Христина Витанова. Сега пък Златка чака второ дете от новия си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).