Блажев се сгоди за актриса, предложи й в Родопите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:50 / 28.03.2023
1041
Писателят и панелист в "На кафе“ Георги Блажев се сгоди. Той предложи брак на красивата и талантлива родна актриса Ива Папазова, която е възпитаничка на покойния Стефан Данаилов.

Предложение

"Близките ми знаят, че аз съм непоправим романтик. А и с Ива мога да си позволя да съм смел, защото разбирам какво имаме, какво изпитваме един към друг и тази ми увереност е като дебел матрак, върху който мога да скоча, без да си счупя нищо, най-вече сърцето. Миналата неделя заспах с идеята да й предложа брак. На следващата сутрин попитах колежката ми Ромина за хубав бижутерски магазин и след ефир отидох и харесах пръстена. Отне ми 10 минути - споделя пред "Телеграф“ Блажев и допълва: - Избрах Родопите и по-точно село Равногор за локация на предложението, защото Ива не обича помпозността в никаква форма. Падане на колене пред Айфеловата кула просто не е нейната представа за романтика. Нямах конкретен план кога и как да й предложа, чаках моментът да ми проговори. Минахме покрай един вълшебен параклис с красив двор и пейки и реших да действам“.

Филм



За момента влюбените не планират сватба, а се наслаждават на периода си като годеници. "И двамата по-скоро си представяме сватбата да бъде догодина“, казва Блажев. Като писател ни е интересно с коя книга ще оприличи любимата си, но той се спира на заглавие на филм. “Всичко навсякъде наведнъж". Защото така се чувствам, когато си мисля какво ми даде и продължава да ми дава връзката с Ива. Тя е вълшебно момиче и аз извадих луд късмет с нея“, завършва панелистът от "На кафе“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).