Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Близнаци, очаква ви успех в общуването, Везни, днес ще работите спокойно
Автор: Екип Varna24.bg 08:39 / 26.05.2021Коментари (0)999
©
Дневен хороскоп за 26.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Поставете ново начало на работното място, но без прибързаност, за да сте уверени в успеха си. С прибързаност няма да успеете да разрешите проблемите си, свързани с финансови загуби. Не провеждайте сериозни делови разговори. Ще бъдете разсеяни заради лични проблеми, които трябва да разрешите в деня. Жените ще изживеят неочаквано романтично приключение, но трябва да внимавате с контактите и новите запознанства. Нямате желание за секс, а и ако ще се развеждате той е недопустим с досегашните ви партньори. 

ТЕЛЕЦ

Не очаквайте, че ще разрешите до края на деня възникналите финансови проблеми. Ще бъдете без настроение, а това оказва влияние върху околните. Коригирайте грешките си на работното си място. Контролирайте емоцията, за да не предизвикате проблеми в отношенията си. Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, които могат да се превърнат за несемейните в стабилна връзка. Семейните, които все още нямат деца могат да се отдадат на сексуални удоволствия, но и да очакват зачеване на дете.

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви успех в общуването и шанс да създадете хармония в отношенията. Не очаквайте промени, свързани с материалната ви стабилност. Проведете разговор, гарантиращ бъдещи материални  успехи, но без да подписвате договореното. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви зарадват в края на другата седмица. Ревността създава сериозни недоразумения в личните ви отношения. Не опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви. Не ги пропускайте.

РАК

Въпреки трудностите, които изобщо не бива да ви притесняват, отхвърлете неотложните си задачи. Не разчитайте на помощ.  Недоразумения в отношенията с партньорите ви изнервят, но не си заслужават да се впечатлявате. Тези недоразумения може да се отразят на настроението и самочувствието ви. Избегнете влошаване на семейните отношения. Не прекалявайте с претенциите към  към любимите си хора, за да не ги отблъснете. Подгответе приятна романтична вечеря и се отдайте на желан и от двама ви секс.

ЛЪВ

На вашето работно място сте в изгодна позиция. Промените са във ваша полза, независимо че някои завистници се опитват да ви попречат. Разчитайте на помощ и съвети от ваши делови партньори. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Несемейните, които са срещнали подходящата половинка, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Сексуалните ви отношения не са желани и от двама ви, затова и се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте причината.

ДЕВА

Очертават се проблеми на работното ви място, които са породени от чужди грешки. Не се притеснявайте, защото сте в състояние да се справите успешно с тях. Очаквайте успех от скоро приключени задължения. Наградата ще ви зарадва, но ще събуди и завистта на хората от обкръжението ви, която е обичайна винаги когато сте ги надскочили. В семейството ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които все отлагахте.  Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Имате възможност да работите спокойно, в приятна обстановка, без никакво напрежение, така сте си планирали деня. Не проявявайте ината си, за да не провалите плановете си. Добре обмислете действията си, за да се възползвате от възможността за успех във всички начинания. Разчитайте на помощ, но сякаш няма да я поискате. Проблемите в семейството и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната заетост. Ако не сте се прибрали навреме, не се надявайте на романтични мигове и сексуални наслади.

СКОРПИОН

Не показвайте компетентност по всички обсъждани въпроси на работното място, ако не са ви попитали за мнението ви или не са свързани с вашата пряка работа. Рискувате да разочаровате деловите си партньори. Не проявявайте агресия, дори и да ви предизвикват. Със спокойствие ще постигнете целта си. На несемейните Съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца напомня, че е време да помислят за потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти не са желателни. 

СТРЕЛЕЦ

Добра новина, свързана с изгодно делово предложение ще ви донесе приходи сутринта в този ден. Ще ви споходи неочакван успех и благоприятно разрешаване на проблеми, за които вече отказвахте да мислите. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще ви попречат да завършите докрай започнатото. Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите.

КОЗИРОГ

От вас зависи дали деня ви ще бъде успешен. Завършете започнатите задачи на работното си място и не се стремете към нов професионален връх, за да обмислите отново целите и плановете си. От сутринта се подгответе за успешна търговска сделка. Очаквайте приятна новина. Завършете всичко започнато. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните в романтична връзка. Семейните да не изневеряват. Семейните могат да се отдадат на сексуални наслади, но останалите да преценят дали са сигурни в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. На работното място си наложете спокойствие, за да отхвърлите важните си задачи. Прекалено сте чувствителни. Ще ви предложат пътуване. Приемете го. Ще ви донесе признание, а и ще ви накара да се отпуснете заради промяната на обстановката. Не отказвайте съвети от роднини. Следобедът предлага нови запознанства и романтични увлечения. Ако не сте семейни, ще изживеете незабравими сексуални мигове, но само ако сте уверени, че чувствата ви са споделени.

РИБИ

Не работете прекалено активно. Не са изключени грешки при оформяне на документи, които не бива да подписвате. Ще срещнете трудности, ако се занимавате с преподавателска дейност. Предстои ви предложение за  пътуване. Не се товарете с няколко задачи наведнъж, а ги степенувайте по важност, за да не се преуморите. Жените  да очакват нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Семейните да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и добро настроение. Не го пропускайте заради ината си.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: