Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Близнаците да се пазят от зависимости, Раците днес стабилизират финансите си
Автор: Пламена Николова 09:50 / 12.04.2021Коментари (0)1514
©
Дневен хорскоп за 12.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН

Срещите ви на работното място са много. Решили сте бързо и без много труд да спечелите пари. Внимавайте, защото инвестициите които ви предлагат не са печеливши, точно обратното. Рискувате да изгубите собствените си спестявания. От вас зависи да избегнете бъдещите финансови проблеми. Разногласията, които биха възникнали в семейството, са породени от ината ви и нежеланието да приемете мнението на другите. Сексуалният ви живот не ви задоволява. Чувствате се пренебрегнати от интимните си половинки. От вас зависи да промените това. 

ТЕЛЕЦ

Вашите разговори с деловите ви партньори няма да бъдат успешни. Внимавайте и избегнете несполуките в работата, породени от вашата прекалена доверчивост. Може да се окажете жертва на недоброжелатели или интриганти. Внезапни разходи са причината за намаляване на спестяванията ви. Следобед сте податливи на депресивни състояния. Отнасяйте с доверие към своя партньор, за да си спестите криза в отношенията, породена от вашата сдържаност и стеснителност в изявата на чувствата. Намерението да изживеете приятни мигове на сексуални наслади ще се провали. 

БЛИЗНАЦИ

Пазете се да не станете жертва на неприятели и да не попаднете в нечия негативна зависимост. На работното място се сблъсквате с трудности заради ваши грешки и несвършена работа. Интриги от страна на ваши конкуренти могат да навредят на отношенията с колегите ви. Въпреки това успехът ще бъде с вас, ако не се ядосвате. Възстановете хармонията в отношенията си, хапнете си вкусно в компанията на любимите си хора, пийнете чаша хубаво вино. След приятната вечеря се отдайте на сексуални удоволствия. 

РАК

Заемете се сериозно с творчество, не само ако работите в тази сфера, а ако сте научни работници или изследователи. Ще успеете да стабилизирате финансовото си състояние. Не харчете с лека ръка спечелените пари. Надеждите, които възлагате на бъдещи сделки не са достатъчна гаранция за приходи. Промените около вас ще ви засегнат. Възползвайте се от полезните и доходните предложения. Не сте в хармонични отношения с интимната си половинка и това ви тежи. Нямате желание за сексуални наслади. Причината за отдалечаването е и във вас.

ЛЪВ

За пореден път ще ви изненада информация за промени на вашето работно място. Зависими сте от партньорите си и ще се наложи да се примирите и да се подчините на изискванията за съвместна работа. Само така ще успеете да стабилизирате постигнатото до този момент и да го съхраните и умножите. След работа си останете у и намерете време за разговор с брачния си или интимен партньор. Оправданията, че сте изморени не са актуални. Дори и ако нямате желание за сексуален контакт, създайте романтични мигове, с които да поласкаете любимия си.

ДЕВА

Опитайте се да подложите на анализ собствената си личност и то още сутринта, въпреки че със сигурност имате други планове. Допуснахте много грешки през изминалите дни. Време е да ги коригирате. Следобед сте в стихията си. Проведете важните разговори за бъдещи проекти. Опишете подробно информацията за договореното, за да я предадете на ръководството през следващата седмица. Вечерта сте склонни да пренесете лошото си настроение у дома. Сторите ли го, дистанцията между вас и интимния ви партньор ще се появи отново. И без това сексуалният ви живот напоследък липсва. Направете необходимото за сближаването ви. 

 ВЕЗНИ

Възможни са сериозни промени в личния ви живот. Неочаквани разходи се отразяват зле на семейния бюджет и са причина за разправии у дома. Бъдете предпазливи и не харчете спечеленото. Бъдете търпеливи и разсъждавайте философски. Успокойте се и проумейте, че сте в състояние да излезете бързо и с лекота от финансовите затруднения. Вечерта заведете близките си или любимите си хора на ресторант. Отдайте се на приятни интимни мигове и сексуални удоволствия, ако желанието ви е взаимно.

СКОРПИОН

Днес сте заредени с емоция и сте тъжни, но ще усетите прилив на сили. Плановете, контактите, личните срещи ще ви донесат успех в начинанията през следващите дни. Всичко започнато ви се отдава с лекота. Общуването с хората от обкръжението ви доставя удоволствие, ако не прекалите с опитите да извлечете лична полза от запознанствата. Напрежението през деня ви е било прекалено и неочаквано. Вечерта очаквайте романтична среща и приятни интимни мигове, които напоследък ви липсват. Не ги пропускайте. Сексът ще ви зареди с нови сили. 

СТРЕЛЕЦ 

Приемете опитите да ви ядосат като изпитание на вашата издръжливост. Подвластни сте на желанието на околните да се убедят, че сте приели предложението им за компромис и нормални отношения. На работното място не влизайте в конфликт с ръководството, дори и ако сте в правото си, защото няма да наложите мнението си. По-добре си дайте почивка следобед. При нови запознанства не пропускайте своя шанс да срещнете човека, с когото да свържете живота си. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия, преди да сте се опознали, за да избегнете разочарованията. 

КОЗИРОГ 

Поставете началото на нови занимания. Справяте се отлично с всичко, с което се захванете, стига да не е нещо, което е причина да се разпилявате ненужно. Бъдете внимателни и не се разсейвате със странични занимания на вашето работно място. Денят ви носи промени в личния ви живот. Длъжни сте да се съобразите с настроението на партньорите си. В семейството ви цари хармония, ако не пренасяте напрежението от работното си място у дома. Вечерта ще ви изненада романтична среща, последвана от сексуални изживявания. 

ВОДОЛЕЙ 

Денят е добър и за поставяне на ново начало, ако сте го обмислили и не е свързано с рисковани финансови операции. Предстоят ви промени в професионалния живот. Предприемайте ги след като сте преценили всички възможни трудности. Ако препятствията се стоварят върху главите ви като лавина, не се притеснявайте, а приемете предизвикателството. Брачните ви и интимни партньори очакват да ги зарадвате с покана за ресторант и подарък. Помислете какво ще им хареса. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но само ако сте сигурни, че ще бъде приятно и на партньорите ви.

РИБИ

Вслушайте се в съветите на приятелите и колегите си. Не се сърдете заради полезната критика, защото на работното място късметът днес не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изказванията си. Внимавайте със запознанствата - за ваша неприятна изненада не са успешни и може да ви обвържат с хора, които да се окажат като котва и да блокират пътя ви. Днес намерете време за себе си, за личния си живот без значение дали сте семейни или още чакате любовта. Очаква ви ново, приятно, романтично запознанство. Сексът с любимите ви хора ще ви достави истинска наслада, затова не го пропускайте!









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Първа лига сезон 2023/24
Катастрофи в България
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: