Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Боби Михайлов очаква четвърти наследник, но не от съпругата си Мария Петрова?
Автор: Екип Varna24.bg 08:37 / 03.04.2023Коментари (16)2505
©
Президентът на БФС Борислав Михайлов май ще става баща за четвърти път на 60-годишна възраст. Този упорит слух обикаля коридорите на футболната ни централа и засенчва темата за поредното унизително представяне на националния ни отбор по футбол. България стартира кошмарно квалификациите за Евро 2024 и е на последно място в групата, записвайки две загуби от Черна гора (0:1) и Унгария (0:3). 

Безкрайното пропадане на футбола у нас обаче не е първата грижа на Борислав Михайлов, разкриват посветени спортни деятели. Според тях шефът на БФС е поставен в много деликатна житейска ситуация заради бременността на любимата му секретарка Катя. Дългокраката варненка със силиконов бюст е неотлъчно до Боби Михайлов от около 2 години и има нерегламентиран статут на "втория човек БФС“.

Служители от футболната централа разказват под сурдинка, че секретарката на Михайлов командва даже изпълнителният директор на централата Борислав Попов, а шефката на международния отдел на БФС Ивета Стоянова лично й мъкне куфарите по летищата.

Асистентката на Боби ръководи в сянка и касата на БФС, без нейната санкция шефката на финансовия отдел Десислава Пертова не отпускала нито стотинка, разкриват служители на футболния съюз. Разправят, че наперената Катя върти и солиден бизнес на гърба на футболния съюз – свързана с нейни роднини фирма е поела почистването на централата на БФС и националната футболна база в Бояна. Твърди се, че след протеста на феновете на ЦСКА пред БФС миналата пролет, когато сградата на футболния съюз беше обстрелвана с яйца и развалени домати, фирмата за почистване прибрала 80 000 лева, за да измие фасадата. Месечно от БФС отпускали по над 50 000 лева за поддръжка на зданието, като парите минавали през фаворитката на Михайлов.

"За никого в БФС не е тайна, че Катя е много повече от секретарка на Боби. Срещу нея е безсилна дори и Мария Петрова. Съпругата на Михайлов на няколко пъти настояваше асистентката да бъде уволнена, но това така и не се случи“, разказва източник на "Уикенд“ от футболната централа. Според думите му, когато Мария Петрова идвала на обяд или вечеря в ресторанта към базата на БФС в "Бояна“, госпожица Катя предвидливо изчезвала, за да не се засекат двете и да не се разиграят "свободни борби".

Слухът за прясната бременност на Катя все още не е потвърден официално, но според служители на БФС секретарката на Михайлов носи живот в утробата си, тъй като е доста понаедряла в корема и в ханша. Преди десетина дни асистентката на Михайлов била засечена в специализирания медицински комплекс "Д-р Щерев“, като любопитното е, че личния шофьор на Боби е придружавал красивата варненка при посещението в частната АГ болница.

Всички тези обстоятелства наливат вода в мелницата на слуха, че 60-годишния президент на БФС очаква четвъртото си дете.

От първия си брак Борислав Михайлов се радва на двама наследника – вратарят на националния тим Николай Михайлов и Бисера, който го направи и дядо на две внучета. Михайлов има и дъщеря от брака си с гимнастичката Мария Петрова – Елинор.

Аферата със секретарката Катя не е първата интимна забежка на Боби Михайлов като президент на БФС, припомнят паметливи. Преди близо 15 г. шефът на футболния съюз беше свързван с тогавашната си секретарка Елена, тогавашна съпруга на футболиста на ЦСКА Йордан Тодоров. След като мълвата за извънбрачната връзка на Михайлов и Елена набра масова популярност, Боби се принуди да освободи от длъжност футболната съпруга. Малко по-късно Йордан Тодоров се разведе с невярната си половинка.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.04.2023 г.
0
 
 
Тази е пълна грозница...как не го е срам...удари му тоягите и да го няма ...идиот долен
Aнонимен
на 16.04.2023 г.
Aнонимен
на 07.04.2023 г.
0
 
 
На тази красива и успяла жена мястото и не е било при този алкохолизиран мръсник. Мъж без чест и достойнство!Но то е казано:хубавите ябълки прасетата ги ядат. Гнусна твар!За онази делта К /к****тина/ да не говорим!
Aнонимен
на 06.04.2023 г.
0
 
 
Мария е прекрасна и читава жена.Не трябваше да и причинява това унижение
Aнонимен
на 05.04.2023 г.
0
 
 
Да я пита човек защо се омъжи навремето за него. Млада, красива успешна гимнастичка. Как отиде при този, отгоре на това с две деца, които са при него. Родителите й се поболяха тогава, но не можаха да я откажат от него.
Aнонимен
на 04.04.2023 г.
0
 
 
Ех тия разплодни барани. Коко Динев, Божинката, Благо Джизъса, сега и тоя пияндурник. Каква жена трябва да си, че да му легнеш на тоя 61 годишен с цирозирал черен дроб. Кога ще го гледа това бебе и до кога по скоро. Жалък плужек.
Aнонимен
на 04.04.2023 г.
0
 
 
Катето не е Боби от две години , а от десет са двойка
Aнонимен
на 04.04.2023 г.
Aнонимен
на 04.04.2023 г.
0
 
 
А какво момченце беше ! Превърна се в всевъзможен боклук !
Aнонимен
на 03.04.2023 г.
0
 
 
Тоя пък един убавец,немам думи...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: