Боклуците стават хит за подарък на Свети Валентин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:27 / 14.01.2020
1516
Червени рози, шоколадови бонбони и парфюм. Забравете за това клише! На Свети Валентин може да изненадате любимата си жена с... боклуци. Все по-нестандартни идеи за подаръци навлизат в родния пазар и ако искате нестандартен дар, имате много възможности за това, показа проучване на "България Днес". В хит тази година се превръщат боклуците, на които е вдъхнат втори живот. В онлайн пространството се предлагат букети от отпадъци и картини от пластмасови бутилки и капачки. Цените варират според големината и изобретателността на автора, но за 30-ина лева можете да получите шантав дар и да накарате любимата си жена да ококори очи. В букетите се използват тел и стари предмети, които внимателно се оформят. Не са за пропускане и букетите, в които вместо цветя се използват чесън, люти чушки и лимони. Хем красиво, хем ухае.

Старание има и при картините - там всеки боклук се лепи, за да се получи изображение, така цената е по-висока, понякога и до 200 лева. Най-често се продават картини с пейзажи и женски лица, но в интернет определено имате голям избор, ако намерите време да се поровите по-старателно.

Извадите ли 50-ачка, определено ще спечелите женското сърце. За толкова пари можете да поръчате жива картина и да оберете всички точки. В рамката са събрани скандинавски мъх, цветя и билки, които са живи. Растенията се подреждат така, че да оформят изображение, и имат сравнително дълъг живот преди да увехнат. Задължително условие е картината да се постави на добре осветено място, да стои далеч от отоплителни уреди и в помещението да има сравнително добра влажност. Накратко - това е като букет, който си слагаш на стената.

Авторите на подобни произведения на изкуството обикновено работят с готови модели, но ако искате да ви направят нещо специално, можете да го обсъдите с тях, но цената се се повиши.

Ако нямате чак толкова ентусиазъм, бутилка роза и бутилка червено вино пак вършат работа, но не е ясно как ще реагира дамата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).