Боряна Пунчева: Гръбчева е от малцината режисьори, които в годините направиха много успешни и много гледаеми и от възрастните детски филми

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:34 / 28.07.2023
1124
Иванка Гръбчева е един изключителен човек. Тя е от малцината режисьори в българското кино, които в годините направиха много успешни и много гледаеми и от възрастните детски филми. Това е голямото майсторство – един детски филм да бъде гледан и от децата, и от техните родители. Това каза режисьорът, актьор и продуцент Боряна Пунчева в предаването "Денят на фокус“ на "Фокус“.  

Тя разказа за работата и спомените си с Иванка Гръбчева, която днес щеше да навърши 77 години. Боряна Пунчева е работила в няколко от нейните филми. Покрай работата те са развили и приятелски отношения. След успеха на "13-та годеница на принца“ Иванка Гръбчева я кани да участва, макар и с малки, епизодични роли, във всичките си следващи филми – "за късмет“, разказва Пунчева. "Тя умееше да създава тази атмосфера, този тон на разговор, който да предизвика както Парцалев, така и най-малките, непредубедени участници във филмите си. Срещите ми с нея бяха наистина радост. Във филм на Ваня отивах с огромно желание и си давах сметка, че това е огромен шанс за мен като артист, а и като режисьор, който може да наблюдава как един истински професионалист се държи на снимачната площадка“, каза Боряна Пунчева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Той е голям талант, ще го гледаме по-често на малкия екран
Сиромахов за най-страшните женски реплики по време на мач
Райските кътчета в Родопите с водопадите
Ужас с привкус на джаз: Защо Джон Бон Джоуви мрази сватби
Гатьо тотално отсвири Бони
Георги Парцалев: Всеки път, когато срещах любовта, съдбата ми я о...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).