Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Братовчедката на Константин с последна информация за състоянието му
Автор: Екип Varna24.bg 20:42 / 10.10.2022Коментари (0)1561
©
Фолкпевецът Константин временно прекъсва музикалната си кариера! Изпълнителят от години има проблем с гласните струни, преживя две операции и в момента положението отново е тежко.

"Искам официално да се извиня, защото знам, че ме очаквахте в клубовете из цяла България, но до 12 октомври няма да мога да участвам никъде. Моят професор ми каза, че ако продължа да пея, крещя и викам по кръчмите, ще трябва да легна трети път за операция. Затова в момента спазвам хигиена на гласа, правя ултразвук и инхалации и се надявам всичко да мине. Господ да е с мен, всичко да бъде наред", сподели емоционално Константин, като това му е последното публично говорене през последните дни.

Тъй като не може да говори и пази гласа си, "България Днес" потърси за коментар не него, а братовчедка му - фолкпевицата Лияна.

"Коцко физически е добре, но е притеснен, защото най-важният инструмент в тялото му е пострадал, а именно гласът", сподели Лияна. По думите й в момента двамата комуникират само чрез съобщения, защото лекарите категорично забраняват на Коцето да говори.

"На този етап Константин не трябва изобщо да натоварва гласните си струни, защото в противен случай ще се стигне до трета операция. Затова Коце не говори с никого в момента, а ако има нещо важно - пише съобщения", споделя красавицата.

Лияна разкри, че знаменитият й братовчед спазва всички препоръки на лекарите, за да заздрави гласа си, тъй като в събота ще вземе участие в дългоочаквания юбилеен концерт на ромската перла Софи Маринова.

"Коцето отмени голяма част от ангажиментите си, но ще се завърне за концерта на Софи Маринова", споделя Лияна, която се надява колегата й да се възстанови възможно най-скоро.

"Публиката го иска, а той не може да отказва и поради това е мотивиран да се оправи по-бързо. Коцко се опитва да усмихне хората навсякъде, но понякога здравето е по-важно. Много е тъжно, че хората обвиняват изпълнителите, когато понякога си спестяват живото пеене в заведения. Но трябва да разберат, че постоянното надвикване с публиката, цигареният дим и целият прах изобщо не благоприятстват гласа на един изпълнител", заключи Лияна.

При първите проблеми с гласа Константин решил, че става въпрос за обикновено прегракване, и решил да се лекува с чай и лекарства. Но след като не помогнали, осъзнал, че положението е сериозно. След втората операция певецът не можеше да говори около седмица. Когато приятелите му звъняха да го чуят, Коцето не вдигаше телефона си, а пишеше есемеси. Беше принуден да промени и хранителните си навици, като приемаше единствено супи и пюрета. Налага се операция. Десет години по-късно проблемът пак се появява.

"През 2013 година беше втората интервенция, която ми правят на гласните струни. Пълната упойка е най-ужасното нещо! Като се събуждаш, не знаеш от кой свят идваш. След първата операция трудно се събудих и мислех, че след 10 години всичко ще е по-различно и по-леко ще го понеса. За съжаление, беше още по-тежко. Като отворих очи, лекарите ми викаха: "Дишай!", но дробовете ми бяха пълни с някаква течност и аз се давех. Не можех да си взема въздух. В този момент усещах как умирам", разказа изпълнителят, който с ужас си спомня за преживяването.

Желаем му пълно и бързо възстановяване!



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: