Британска звезда от X Factor специален гост на "Откритие" във Варна

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
10:54 / 16.05.2019
1913
За първи път на българска сцена на 19 май на фестивала "Откритие“ във Варна ще гостува британското откритие на X Factor Джоузеф, заедно с продуцента си Антъни Маршал, който работи с Джей Ло и Джъстин Бийбър. Сред гостите на вечерта са и успешната родна формация Deep Zone Project, създадена във Варна.

Джоузеф (Джо Джеймс) нашумява след участието си в X Factor като част от момчешката банда Rough Copy, подкрепена лично от създателя на музикалния формат Саймън Коуъл. Групата изнася концерти из цяла Великобритания и Европа и е оценена от известни изпълнители като американската поп звезда Джейсън Деруло и рапъра Тини Темпа. Джоузеф решава да се посвети на солова кариера и издава първите си 3 авторски сингъла "Finally Found It" (2017 г.), "Duces" и "In My Zone“, подкрепен от независимия лейбъл Deevu Records. След успешно турне из Великобритания Джоузеф продължава да пише песни, чийто стил е смесица от R&B и фънк поп.

Deep Zone Project развиват успешна кариера на българска и международна сцена от 1998 г. до днес. Групата е позната със своите хаус и дъбстеп хитове, с един от които - "DJ, Take Me Away“, участва в конкурса "Евровизия“ през 2008 г. Deep Zone Project имат многобройни участия в страната и чужбина. Наскоро осъществиха поредното си турне в САЩ. На фестивала "Откритие“ те ще представят новата си музикална продукция.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).