Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
България и Пловдив се гордеят с теб, момче!
Автор: Екип Varna24.bg 20:08 / 04.03.2023Коментари (0)1697
Студентът по медицина от пети курс на Медицински университет-Пловдив Здравко Иванов получи приза "Студент на годината". Той беше отличен на официална церемония на Националното представителство на студентските съвети. Призът е в категория здравеопазване.

"В годините досега съм се уверил, че натрупаните от мен опит и успехи, както в социален, така и в академичен план, са ме превърнали в личност, умееща да си поставя изпълними цели и да ги постига“, каза Здравко Иванов.

През последната академична година той е постигнал среден семестриален успех 6.00.

Участвал е на международни и национални медицински конференции за студенти и млади доктори. На International Medical Students' Summit of Bucharest 2021 е спечелил второ място в сесия “Clinical Section" за орална презентация и първо място в сесия “Fundamental Section" като съавтор.Награден за най-добър доклад в сесия “Therapeutic Session" на Science and Youth 2022.

Завоювал трето място за орална презентация в сесия “Internal Medicine Oral session" на XXth International Congress of Medical Sciences for students and young doctors (ICMS) и първо място на отборно състезание “Medical Universiade" на International Biomedical Congress Sofia 2022.

Участвал е активно с представяне на научен труд на Joint Forum: 11th South-East European Conference of Chemotherapy, Infections and Cancer and 31st Annual Assembly of International Medical Association Bulgaria, ХIХ Конгрес на Българската асоциация по радиология и International Biomedical Congress Sofia 2022.

"Ценни медицински умения добих на занятията "Практическо обучение за работа в кабинет по акушерство, гинекология и репродуктивна медицина“ и "Раждане при раменна дистокия“. Благодарение на клиничните стажове, които осъществих в клиниките по кардиология и ортопедия във Франция, успях да се докосна до системата на здравеопазване в една развита западна държава и добих представа за работата в реална болнична обстановка“, споделя той.

Отбелязва, че посредством завършения от него курс по меки умения и предприемачество по проект “Омниа" в МУ-Пловдив, е получил базови познания за предприемачеството в медицинската практика и значението на комуникационните способности в професионален план.

НПСС отличи на официална церемония, най-успешните и активни студенти на България в 16-ото издание на Националния приз "Студент на годината".

Събитието беше под патронажа на президента Румен Радев. Държавният глава връчи наградата "Студент на годината - 2022" на Радина Иванова Бодурова, която е трети курс във Висшето военновъздушно училище "Георги Бенковски".

В категорията "Здравеопазване" наградата беше връчена от заместник-министъра на здравеопазването доц. Александър Златков на Здравко Иванов Иванов от Медицински университет-Пловдив.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: