Българската приятелка на Арън Картър шокира с признания за трагичния му край

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:04 / 10.11.2022
834
Мелани Мартин предупредила дни преди смъртта на Арън Картър, че той искал да умре. 35-годишната българка сподели, че Аарън в последно време бил доста напрегнат, а това силно я притеснявало. 

Мартин е разкрила дни преди фаталната събота, че Картър извършва опасни неща, които ще го доведат до смърт. Твърди се, че Картър е направил живо включване в Instagram няколко дни преди смъртта си, в което българката се включила и написала коментар, че това, което прави е опасно и "няма да останеш жив“. 

Аарън прочел коментара на Мелани, отговаряйки, че не го интересува вече нищо и иска да го остави на мира. "Какво по дяволите? Тя току-що ми каза, че съм искал да умра“, споделил още във видеото, което не е налично вече. Фенове на Аарън, гледали живото включване, също останали притеснени за здравето му.

Някои споменават, че рапърът бил пристрастен към вдишване на изпарения от различни препарати от бита: лепила, аерозоли, почистващи средства, коректори. За Картър се твърди, че е бил пристрастен към изпаренията на лепило.

Дни преди смъртта на Аарън стана ясно, че приятелката му се обадила на полицията, за да съобщи, че шофирал в нетрезво състояние.

През цялото време тя била в автомобил зад неговия, за да го следи. Проверката по-късно установила, че Картър не бил под влияние на алкохол или наркотици. 

По-рано стана ясно, че за момента не може да се съобщи причината за смъртта на поп певеца и ще има нужда от допълнително разследване на случая. Все пак съдебният лекар потвърди, че смъртта е настъпила в 11:14 сутринта в събота в дома на звездата в Ланкастър, Калифорния, пише каналът Vbox7.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).